Zari
ohodnotit

Let's Dance 3D

Step Up 3-D

Další název:
Let's Dance 3
Rok:
2010
Délka:
107 minut
Premiéra v ČR:
2.9.2010
Popis / Obsah / Info k filmu Let's Dance 3D
Luke je osiřelý streetový tanečník, který se zoufale snaží vyhnout vystěhování z jediného domova: starého skladiště v New Yorku, které je rájem pro mladé tanečníky z celého světa. Tato de facto rodina má taneční skupinu (dance crew), House of Pirates. Aby skupina přežila, musí porazit své dlouholeté rivaly, House of Samurai, v blížící se soutěži World Jam Competition, kde nejlepší týmy z celého světa soupeří o obrovskou finanční odměnu. Luke v různých undergroundových tanečních scénách ve městě hledá nové talenty, které pomůžou Pirátům vyhrát World Jam. Nakonec najde přesně dva tanečníky, které potřebuje: NATALIE, tajemnou streetovou tanečnici a MOOSA, komediálního tanečníka z druhého dílu filmu, který je nyní v prvním ročníku na New York University. Natalie má tajemství, o kterém Luke neví, a které může zničit jejich začínající romanci a vše, co Piráti vybudovali. Piráti dají dohromady úžasnou taneční sestavu, kterou jim ale Samurajové ukradou. Jak se čas krátí, Moose se obrátí na svou starou skupinu MSA o pomoc. Budou Piráti a MSA schopni dát dohromady nové taneční číslo na poslední chvíli? A bude to dost dobré, aby porazili nejlepší streetové tanečníky světa?


Popis / Obsah / Info k filmu Let's Dance 3D
Mladý Moose přijíždí se svou přítelkyní Camille do New Yorku, aby spolu studovali vysokou školu. Na střední škole se oba věnovali tanci, ale Moose rodičům slíbil, že s ním přestane. Moose se připlete do pouličního breakdance a seznámí se s Lukem. Ten vede taneční skupinu Pirátů, její členy našel na ulici. Všichni spolu žijí a trénují v domě, který pro Lukea zařídili jeho rodiče. Tanečníci v něm provozují klub, ale v poslední době mají skluz ve splácení. Luke věří, že skupina vyhraje Světový jam v tanci a získá sto tisíc dolarů. Jejich největšími soupeři jsou Samurajové, jimž velí Julien. Ten chce klub koupit.

Talentovaný Moose se rozhodne, že s nimi znuvu začne tancovat. Piráti vyhrají obě kvalifikace a dostanou se do finále Světového jamu. Moose se snaží skloubit školu s tréninkem a začíná mít stále méně času na Camille. Ona se s ním chce rozejít, ale nakonec uzná, že Moose je pro tanec zrozený a chce mu pomáhat. K Pirátům se přidá i skvělá tanečníce Natalie. Zamiluje se do Lukea a dozví se, že z jejich tréninků točí videa. Moc se jí nahrávky líbí a přemlouvá ho, aby o Pirátech natočil film. Luke ho natočí a dvd jí daruje. Natalie byla ale do Pirátů vyslaná Julienem, který je jejím bratrem. Julien kdysi patřil také k Pirátům, ale dal se na gamblerství a vsadil si proti vlastní skupině. Představení pak pokazil, aby sázku vyhrál. Pak přešel k Samurajům. Natalie nechce Lukeovi ublížit a proto z Pirátů odejde. Budova, kde Piráti zkoušejí, je dána do dražby a Julien se o ni zajímá. Piráti se rozpadají.

Moose však dá partu znovu dohromady a přemluví i Lukea, aby se vrátil. Najde dokonce u své bývalé partnerky v tanci na střední škole Kido místo na tréninky. Kido je také výborná tanečnice a přidá se k nim. Julien vidí, že je v úzkých a nabízí dohodu. Daruje jim jejich budovu, ale nesmějí vyhrát Světový jam. Piráti odmítnou a nastoupí do finále. Na finále se objeví i Natalie, které Luke odpustí. Natalie se stěhuje do Kalifornie a chce, aby Luke jel s ní. Piráti finále vyhrají a získají sto tisíc dolarů. Moose chce v tanci pokračovat a získá od ředitele školy příslib volnějšího režimu studia. Natalie poslala Lukeův film filmařům a Luke je přijat na kalifornskou filmovou akademii. Luke s Natalií spolu odjíždějí do Kalifornie.

Zdroj: FTV Prima


Popis / Obsah / Info k filmu Let's Dance 3D
Taneční snímek Let’s Dance 3D volně navazuje na filmy Let’s Dance (FP 9/2006) a Let’s Dance 2 Street Dance (FP 4/2008). Romantický příběh, režírovaný stejně jako „dvojka“ Jonem M. Chuem (nar. 1979), se tentokráte odehrává v prostředí tanečních klubů na pozadí prestižní soutěže World Jam, kam se do finále snaží probojovat dvě konkurenční skupiny tanečníků, Piráti a Samurajové, jejichž lídři Luke a Julien se nemají rádi. Právě v době, kdy Luke shání k Pirátům další talenty, dorazí do New Yorku mladík Moose. Ten se chce místo tancování věnovat studiu elektrotechniky. Ukáže se však, že streetdance je pro něj stejnou přirozeností jako dýchání, a navíc se v pravou chvíli seznámí s Lukem. Vůdce Pirátů vezme do party i půvabnou Natalii. Jenže dívka skrývá tajemství a zdá se, že účasti skupiny v soutěži je odzvoněno... – Stejně jako dva předchozí filmy i Let’s Dance 3D nabízí řadu kvalitních tanečních čísel včetně půvabné variace na číslo Rity Hayworthové a Gena Kellyho ve snímku Modelka (1944, FP 20/47). Jinak jde o naivní sentimentální příběh s tuctovou zápletkou a floskulemi, připomínající mj. i britský snímek StreetDance 3D (FP 7/2010).
-kat-, Filmový přehled 2010/10


Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama

Podobné filmy

Let’s Dance All In (2014) [2k digital]

 Let’s Dance All In (2014) [2k digital]
Let’s Dance All In n
Step Up: All In
Žánr: hudební / romantický / drama
Země: Spojené státy americké
Režie: Trish Sie

(pokračování)

Step Up Revolution (2012)

 Step Up Revolution (2012)
Step Up Revolution n
 
Žánr: drama / romantický / taneční / hudební
Země: Spojené státy americké
Režie: Scott Speer

(pokračování)

Let's Dance 2 (2008)

 Let's Dance 2 (2008)
Let's Dance 2 n
Step Up 2: The Streets
Žánr: taneční / drama / romantický
Země: Spojené státy americké
Režie: Jon M. Chu

(pokračování)

Let's Dance (2006)

 Let's Dance (2006)
Let's Dance n
Step Up
Žánr: taneční
Země: Spojené státy americké
Režie: Anne Fletcher

(pokračování)

TV Program

ČT1 - Gejzír (2014) [TV pořad]

09:45 - 10:15

5 minut již uběhlo
25 minut zbývá do konce

ČT2 - Diana a prokletí rodu Spencerů

09:15 - 10:05

35 minut již uběhlo
15 minut zbývá do konce

NOVA - Hříchy pro diváky detektivek (...

09:00 - 10:15

50 minut již uběhlo
25 minut zbývá do konce

Prima - Autosalon.tv

08:55 - 10:10

55 minut již uběhlo
20 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Riz Ahmed

Ahmed Riz

Naposled navštívené:
Riz Ahmed

Ahmed Riz