Zari
ohodnotit

Lepší zítřek 2

Ying huang boon sik II

Další název:
A Better Tomorrow II / Better Tomorrow: Rapid Fire II / Lepší zajtrašok
Žánr:
Země:
Rok:
1987
Délka:
105 minut

Komentáře k filmu Lepší zítřek 2

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 3
martin.stusak.9
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 14.1.2021
“Existuje pouze jedna cesta   ven a ty jdeš se mnou. Pokud   nebudeme bojovat, zemřeme zde   oba. Pokud vyhrajeme, začneme   znovu. Vím, že to   zvládneš!” Po ohromném   úspěchu snímku ´Lepší   zítřek´ (1986) by bylo   hodně divné, kdyby se   nezačalo pracovat na volném   pokračování. A stalo. A tak   se vrátili bratři Sung   Tse-Ho a Sung Tse-Kit. A   samozřejmě se vrací i   kmenový herec Johna Woo Chow   Yun Fat. Jak je to možné,   když jeho postava byla   zabita? John Woo a Hark Tsui,   který Johnovi tentokrát   pomáhal se scénářem a film   i produkoval, na to šli   fikaně a svým způsobem   zcela jednoduše. Ano, byly   tedy tak sjednoceny původní   hlavní postavy v rámci   daleko impozantnější akce a   dramatizace. A takový   skutečně je, jen bohužel na   úkor příběhu. Ten se v   mnoha odvětvích rozpadá do   nelogičností v rámci   dějového vývoje a zvratů.   Co se týče akce, dnes už   stačí vyslovit jen John Woo   a je tím řečeno vše. Jeho   tzv. Krvavý balet je tu   prezentován v celé své   kráse, takže akční   fanoušek asijského stylu si   opět přijde na své. Tak co   s tím? Scénář horší,   akce dynamičtější.   Každopádně určitý posun v   tom vidět je, ale ne   každého diváka uspokojí.   Nakonec, stále se jedná o HK   produkci se všemi svými   pozitivními i negativnímu   akcepty a taková filmová   tvorba je opravdu jen pro   určitý okruh diváku.
SvoKar
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 7.9.2010
Nějak jsem nepochopil, jestli   jako že přežil tu řežbu v   jedničce, nebo to měl být   někdo jiný jemu hodně   podobný. Osobně obecně   nechápu, co je na těchto   filmech tak kultovního, ale   proti gustu...
Chrustyn
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 30.10.2007
Zklamání. Čekal jsem asi   hodně a dostalo se mi velmi   málo. Od Johna Woo čekáte   řežbu a zde se vám první   povedenější přestřelky   dostane až po hodině filmu.   Je sice pravda, že   závěrečný masakr je   povedený, nepřekryje to   však nudu, která mě celý   film provázela. Jeden z   nejslabších Johnových film.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - AZ-kvíz (1997) [TV pořad]

01:45 - 02:15

20 minut již uběhlo
10 minut zbývá do konce

ČT2 - Zatopené osudy (2008) [TV seri...

02:00 - 02:20

5 minut již uběhlo
15 minut zbývá do konce

NOVA - Kriminálka Vegas

01:40 - 02:55

25 minut již uběhlo
50 minut zbývá do konce

Prima - Policie Hamburk (2007) [TV ser...

01:45 - 02:45

20 minut již uběhlo
40 minut zbývá do konce

Reklama