reklama
 
ohodnotit

Legenda o Suriyothai

Suriyothai

Žánr:
Země:
Rok:
2003
Délka:
185 minut

Celkové hodnocení filmu Legenda o Suriyothai

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 71.5% (13 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
5.9.2009
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
17.10.2009
Klapka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.11.2007
Dex
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
10.3.2006
NakasiPes
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
2.6.2011
Peracos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
18.10.2008
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
26.6.2014
frenky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
19.7.2007
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
28.7.2009
METALIK
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
24.2.2008
dodoch
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
25.10.2009
janika333
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
6.5.2008
bensharp
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
31.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih41268minih41268Baby Einstein: Zvířátka ze sousedství (2002) 
Baby Einstein: Neighborhood Animals n
minih40150minih40150Noční hlídka (2004) 
Nočnoj Dozor n
minih39908minih39908Po hlavě do prdele (2006) 
n
minih44601minih44601Bílý duch (1988) 
White ghost n
minih48532minih48532Proroctví (2009) 
Knowing n
minih32323minih32323John Fogerty Premonition Concert (1997) 
John Fogerty Premonition Concert n
minih33481minih33481Blažené bytosti (2001) 
Being Light n
minih47209minih47209Vraždící stroje - Pravda o dinosaurech zabijácích (2005) [TV seriál] 
The Truth About Killer Dinosaurs n
minih8949minih8949Chlap jako hora (1960) 
n
minih56717minih56717Habermannův mlýn (2010) 
Habermannův mlýn n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

71.5 %
6   - R.RICKIE
8   - satyr
6   - Klapka
9   - Dex
7   - NakasiPes
7   - Peracos
10 - Gremmie
6   - frenky
7   - tvo
9   - METALIK
8   - dodoch
8   - janika333
2   - bensharp
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 144333
Osobností: 615129
Fotografií: 539249
Plakátů: 258066
Obsahů a biografií: 132151

Poslední komentáře

Létající Kiwi (2012)

Létající Kiwi
Závody na kárách je pro   děti dobrý "sport". Pokud si   vše vyrábí samy, naučí se   základy manuální práce. I   když je Austrálie daleko,   více >

Autor: curil | Hodnocení: 5 / 10

Operace: Koukej kolem sebe! (201...

Operace: Koukej kolem sebe!
Méně než průměrný   dětský film, jako rodinný   těžko, pro dospělé jedince   je to vyloženě nudná   záležitost. Opět parta   dětí různých ras, více >

Autor: curil | Hodnocení: 4 / 10

Čarodějův učeň (2010)

Čarodějův učeň
Cage se nikdy hrát nenaučí,   takže předvádí svojí   obvyklou, stereotypní postavu   se dvěma typy obličejů. O   kvalitách filmu: stačí   více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 2 / 10

Doba ledová: Mamutí drcnutí (201...

Doba ledová: Mamutí drcnutí
Moc se mi to nelíbilo, nedá   se to porovnat s předchozími   díly a stejně, jak se píše   v předchozích   komentářích, "nevěřila   jsem" tomu. Je to škoda.

Autor: Alix | Hodnocení: 5 / 10

Čert ví proč (2003)

Nuda

Čert ví proč
Nenápaditá, zdlouhavá a   nudná pohádka. Jediné, co   tam jiskřilo jako prskavka,   byl úžasný Luciper. Ten mi   za podívání stál!

Autor: Alix | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.323/0.285