Zari
Chyby ve formuláři:
» Nejste přihlášeni, pro další pokračování se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.
 
ohodnotit

Legenda o strážci hrobky

Guardians of the Tomb

Další název:
Strážcovia hrobky; 7 Guardians of the Tomb
Rok:
2018
Délka:
90 minut

Komentáře k filmu Legenda o strážci hrobky

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 3
Pitryx
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 3.6.2020
Proč ty zbytečné zmatky na   začátku? Proto jsem film   vyhodil a vytáhl až teď   při nemoci, kdy nic   těžkého nedám. Byl jsem   připraven na nudu a   usínání a hle, následníci   Indiana Jonese! Takže,   právě pro tyto scény, pro   celkem svižný děj dostává   ode mne Béčko zase   šedesát. Pár záběrů   neustále opakovaných mne   iritovaly, ale jinak jsem se   moc nenudil.
martin.stusak.9
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 28.3.2020
Náhodně se najde mumie   čínského císaře z roku   200 před naším letopočtem   a začnou se dít věci.   Příběh vypráví   především o sedmičlenné   záchranné výpravě ve snaze   nalézt bratra nějakého   vědce. V katakombách   jeskyně však budou čelit   nemalé armádě pavouků.   Dobrodružný snímek v   koprodukci Austrálie, Ruska,   Číny a Thajska. Snímek   svým pojetím spíše   připomíná seriál 90. let   než celovečerní film. Na   samém začátku se na nic   nečeká a sotva vyprávění   začne, už víme o co jde. A   takovým tempem se jede stále   dál bez toho, aby se   zdržovalo nějakými   vedlejšími motivy. Co se   příběhu jako samotného   týče, obsahuje spoustu   odkazů na různé postarší   filmy. Například scéna   písečné bouře v   základním táboře svojí   strukturou připomene scénu   ze snímku 'Mumie'(1999). Nebo   situace, kdy je nalezena malá   osamocená a vyděšená   dívka později   vyprávějící jak přišla o   své rodiče a jaká hrozba   všude je, přičemž už   jasně víme o hordě   inteligentních ne zrovna   malých pavouků, filmové   znalce okamžitě připomene   snímek 'Vetřelci' (1986).   Pavouci v rámci   nejrůznějších ekohororů   už jsou kapitolou samo o   sobě. A takto by se dalo   pokračovat dál. CGI efekty   samozřejmě použité jsou,   ale poskrovnu. Pokud tedy   vynecháme CGI pavouky, které   se vcelku povedli. O   postavách záchranné skupiny   se moc nedozvíme a těžko   říct jestli je to v tomto   případě chyba. Apropó,   skutečně je jich sedm. Hm...   Jako sedm statečných? No   nic. Někdo někde prohlásil,   že když se spojí Indiana   Jones s Tomb Raiderem, vznikne   Guardians of the Tomb. Dá se   říct, že skutečně na tom   něco je. Celý tento počin   patří mezi   nízkorozpočtové, avšak   viditelně se tvůrci snažili   dosáhnout honosnější   výpravy jak jen to šlo.   Umělost kulis je viditelná,   takže je to v podstatě na   stejné rovině, jaké jsou k   vidění třeba ve snímku   'Rudá Sonja'(1985). Filmové   plátno v kinech by se asi u   takovéhoto snímku dosti   kroutilo, ale na televizní   obrazovce vynikne. Ani nebude   vadit, že to připomíná   právě výše zmíněnou   televizní tvorbu 90. let.
corea
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 5.6.2019
Neinvenční splácanina   rádobyarcheologického   pokladového hledání a   zvížátkového   hororthrilerku, tentokrát se   super zlejma sklípkanama.   Když se objevila klišoidní   průrva s bublající lávou,   bylo o hodnocení rozhodnuto.   Místa, kde se něco děje,   jsou do trapnosti blbá, a   mezi tím je do trapnosti
ukecaná vata. Takže si   nevyberete, přepnutí to   jistí.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Pečení na neděli (2021) [TV po...

14:00 - 14:25

8 minut již uběhlo
17 minut zbývá do konce

ČT2 - Zázračná planeta: Serengeti

13:30 - 14:25

38 minut již uběhlo
17 minut zbývá do konce

NOVA - Mentalista (2008) [TV seriál]

13:35 - 14:35

33 minut již uběhlo
27 minut zbývá do konce

Prima - Návrat komisaře Rexe (2008) [T...

13:30 - 14:30

38 minut již uběhlo
22 minut zbývá do konce

Reklama