reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 26.2.2017 a svátek má Dorota. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Lebky II.

The Skulls II

Další název:
Lebky 2
Žánr:
Rok:
2001
Délka:
95 minut

Celkové hodnocení filmu Lebky II.

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 62% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
vojtam
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
16.1.2012
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
5.9.2009
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
17.10.2009
smíšek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
9.6.2007
Strength
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
18.5.2007
frenky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
13.3.2007
iris
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
7.10.2006
veronika86
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
3.11.2007
sarka76
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
12.11.2007
wodoo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
3.10.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih44444minih44444Bojovníci s peklem (1968) 
Hellfighters n
minih4837minih4837Byl jednou jeden polda II - Major Maisner opět zasahuje! (1997) 
n
minih25796minih25796Sám doma a bohatý 2: Vánoční přání / Vánoční přání Richieho Riche (1998) 
Ri¢hie Ri¢h's Christmas Wish n
minih54281minih54281Mr. Bean (2002) [TV seriál] 
Mr. Bean: The Animated Series n
minih54477minih54477Matylda (2000) [TV seriál] 
n
minih47574minih47574Pozdní léto (1974) [TV inscenace] 
Pozdní léto n
minih16046minih16046Podezření (1990) 
Presumed Innocent n
minih40357minih40357Buffy, přemožitelka upírů (1997) [TV seriál] 
Buffy the Vampire Slayer n
minih36297minih36297Co poudala bába Futeř (1983) [TV inscenace] 
n
minih53019minih53019Mamka & taťka (2008) 
Mum & Dad n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

62 %
6   - vojtam
4   - R.RICKIE
8   - satyr
6   - smíšek
6   - Strength
7   - frenky
6   - iris
8   - veronika86
5   - sarka76
6   - wodoo
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141613
Osobností: 606597
Fotografií: 526603
Plakátů: 253979
Obsahů a biografií: 130311

Poslední komentáře

The Awakening (2011)

Procitnutí

The Awakening
Británie po I. světové   válce je zemí, kde je nejen   plno žalu ale i podvodníků   na tomto se snažících   vydělat. Florance je mladá   více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 5 / 10

100 žhavých tygřic (2002)

100 žhavých tygřic
Vydržela jsem asi tak   patnáct minut...ztráta   času, takže jsem asi   podváděla, když jsem tento   paskvil dala do zhlédnutých.

Autor: collen | Hodnocení: 2 / 10

Terminator: Genisys (2015)

Terminator: Genisys
Vysoké hodnocení moc   nechápu. Co se dalo o   Terminátorech říct, bylo   už řečeno. Tohle byl tak   nudný protlak, že se na to   nedalo koukat. Prostě jsem to   vypnul. Humus.

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 1 / 10

Nebuďte policajta (1988)

Zdravé jádro policie očišťuje svět....

Nebuďte policajta
Nadprůměrný drsný krimi /   thriller, který má   zajímavý námět. A to že   uvnitř Policie ve Francii je   tajná organizace, která s   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Batman navždy (1995)

Batman navždy
Průměrný díl, který ale   mám docela rád. Val Kilmer   mi jako Batman nevadí, Nicole   Kidman je zde k nakousnutí,   ale hlavní devízou filmu, více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 1.526/1.5