';
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Laurel a Hardy na moři

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 70% (11 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
13.2.2010
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.3.2011
Pitryx
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
5.12.2016
cicis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
5.7.2010
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
4.4.2014
Jarda.ftr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
6.4.2011
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
3.9.2009
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
5.12.2016
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
6.3.2010
limjoe
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
31.1.2010
miratskyl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
23.1.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih26834minih26834F.L. Věk (1970) [TV seriál] 
F.L. Věk n
minih47026minih470261612: Kronika smutných časů (2007) 
1612: Chroniki smutnogo vremeni n
minih24406minih24406Život je román (1983) 
La vie est un roman n
minih39755minih39755Klíč (2005) 
The Skeleton Key n
minih106552minih106552Myslím, že ji miluji (2007) 
Je crois que je l'aime n
minih64248minih64248Aneta Langerová DVD Spousta Andělů - Na Cestě (2005) [DVD] 
Aneta Langerová DVD Spousta Andělů - Na Cestě n
minih8685minih8685Hráč (1992) 
The Player n
minih27580minih27580Můj život jako pes (1985) 
Mitt liv som hund n
minih30383minih30383Ali (2001) 
Ali n
minih67676minih67676Píseň ve mně (2010) 
Das Lied in mir n


Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

70 % (11)
8   - curil
7   - jarda53
4   - Pitryx
9   - cicis
7   - melakara
8   - Jarda.ftr
3   - R.RICKIE
7   - Kycky
6   - MaKy92z
9   - limjoe
9   - miratskyl
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 179583
Osobností: 681322
Fotografií: 720769
Plakátů: 342665
Obsahů a biografií: 163921

Poslední komentáře

Princezna a královna (2022) [TV ...

Princezna a královna

Princezna a královna
S šestým dílem jako by   scénáristům došel dech.   Opakuje se komplikovaný   porod, ale napětí   vyprchává. Tak trochu   kloužeme po povrchu. více >

Autor: beneva | Hodnocení: 8 / 10

Jako za starých časů (1980)

Jako za starých časů
Být unesen, přinucen k   bankovní loupeži, vzápětí   být pronásledován   spravedlností a stále   neztrácet humor? Ale jo. V   podání Chevyho více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Je prostě báječná (2014)

Je prostě báječná
Nějaká Isabella v pozici   prostitutky vypráví   novinářce svůj příběh. A   my máme možnost, v   komediálním ražení, se to   dozvědět také. více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 5 / 10

Svět podle Daliborka (2017)

Svět podle Daliborka
Domument? Určitě ne. Spíše   škodoliběúsměvné něco,   takové to "Nakoukání do   českí naci kultúri na   obědnávku slavnoj Klusackoj   narodu". Medvědí služba   danému problému.

Autor: Krupe | Hodnocení: 5 / 10

Metro (2013)

Metro
Ruská kinematografie   natočila své denní světlo.   Narážka je samozřejmě na   hollywoodský snímek   „Denní světlo“ (1996).   Centrem dění je více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení