Zari
ohodnotit

Láska a tanec

Love N' Dancing

Rok:
2009
Délka:
93 minut
Premiéra v ČR:
8/2009
„Tanec a láska jako lék na trable nedoslýchavého učitele tance a bývalé tanečnice.“
Popis / Obsah / Info k filmu Láska a tanec
Jake Mitchell je vynikající tanečník a držitel řady ocenění z prestižních tanečních soutěží. Je pohledný, má charisma, styl a v roce 2002 se stal se svou partnerkou Corinne vítězem Swingového mistrovství světa. Nebyl si však jist, zda zvítězil svým tanečním uměním, nebo získal titul jako projev soucitu. Na rozdíl od ostatních tanečníků totiž hudbu, na kterou tančí, neslyší, protože jako kluk vinou infekce ohluchl. Dnes vede taneční školu a současně cestuje po celé zemi a přednáší studentům o tom, jak překonávat překážky a postižení. Na jedné takové přednášce se setká s učitelkou angličtiny Jessicou Donovanovou, bývalou tanečnicí, která jako mladá snila o Broadwayi. Místo toho učí znuděné středoškoláky a touží uniknout stereotypu, v čemž jí příliš nepomáhá ani snoubenec Kent, workoholik, který se stará spíš o to, jak vydělat víc peněz. Mezi Jakem a Jessicou okamžitě přeskočí jiskra. Potíž je v tom, že Jake stále miluje Corinne, která vždy věděla, jak se mu dostat pod kůži. Situace se změní, když ho Jessica požádá, aby ji a Kenta procvičil před svatbou v tanci. Když Kent stále nemá čas, rozhodne se k němu chodit sama. Brzy jsou tak sehraný pár, že Jake navrhne přihlásit se do nového ročníku Swingového mistrovství světa. Daří se jim postupovat a stále více se sbližují. Jenže pak se objeví Corrine, která se doslechla, že má Jake novou taneční partnerku, a nehodlá to nechat jen tak. Jake a Jessica pokračují v soutěži, ocitají se však před osudovým rozhodnutím, zda dát přednost vítězství, nebo lásce.

Zdroj: Nova


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Láska a tanec
Jake vede taneční školu a pomáhá postiženým lidem překonávat nástrahy života. Sám je hluchý, ale přes tento handicap je vítězem tanečního mistrovství světa 2002 se svou bývalou patrnerkou Corinne. Hudbu neslyší, ale vnímá ji zvláštním způsobem. Když potká sympatickou Jessicu, zamilují se do sebe. Jessica touží uniknout z učitelského stereotypu, dříve snila o Broadwayi, a proto přijme Jakeovu nabídku k účasti na tanečním mistrovství světa. Ovšem konkurence je velice těžká a především mladší. Nyní oba milenci nebojují jenom o vítězství v soutěži, ale také o udržení svého vztahu.


Autor: curil

Popis / Obsah / Info k filmu Láska a tanec
Životem znuděný učitel angličtiny Jack (Tom Malloy) potkává okouzlující tanečnici Jessicu (Amy Smart) a jeho život najednou začíná mít smysl. Oba se snaží získat nejen srdce toho druhého, ale společně pak i titul na Světovém šampionátu ve swingu.
Vyjdou z toho jako vítězové či poražení?


oficiální text distributora

Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Superdebata o vztahu národní a...

20:10 - 22:00

19 minut již uběhlo
91 minut zbývá do konce

ČT2 - Výborná SHOW

20:00 - 20:50

29 minut již uběhlo
21 minut zbývá do konce

NOVA - Jedna rodina (2023) [TV seriál...

20:20 - 21:40

9 minut již uběhlo
71 minut zbývá do konce

Prima - ZOO (2022) [TV seriál]

20:15 - 21:40

14 minut již uběhlo
71 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Rose Michtom

Michtom Rose

Naposled navštívené:
Rose Michtom

Michtom Rose