Zari
ohodnotit

Láska a jiné kratochvíle

The Other Woman

Další název:
Love and Other Impossible Pursuits
Žánr:
Rok:
2009
Délka:
119 minut
„Emilii, která přišla o své narozené dítě, pomůže z životní krize osmiletý chlapec.“
Popis / Obsah / Info k filmu Láska a jiné kratochvíle
Ženatý muž? Žáden problém. Jak by mohla Natalie Portman odolat svému šéfovi Scottu Cohenovi, šarmantnímu právníkovi? Co na tom, že je manžel a otec? Svedl si ji sám...

Jenže za ukradenou lásku se platí vysoká daň a role milenky, nyní nové manželky, není veřejnosti příliš po chuti, stejně jako je těžké, získat si lásku nevlastního syna. Úplně nejtěžší však je, přijít o třídenní miminko...


Autor: zuzana.shilla.novak

Popis / Obsah / Info k filmu Láska a jiné kratochvíle
Příběh točící se okolo krásné Emilie, která prožívá krušné období a aby toho nebylo málo, syn jejího manžela Jacka jí dává také zabrat. Příběh nám odhaluje pocity matky, která po několika málo dnech ztrací svou narozenou dceru Isabel a jaký to má vliv na její okolí.

V hlavních rolích dramatu se představí Natalie Portman, Lisa Kudrow a Scott Cohen.


Autor: hledaseniki

Popis / Obsah / Info k filmu Láska a jiné kratochvíle
Emilia Greenleafová nastoupila po škole do významné advokátní kanceláře. Jejím šéfem se stal prestižní právník Jack, který byl v té době ženatý. Obdiv k úspěšnému muži se proměnil v oboustranný vztah, jehož následkem bylo Emiliino těhotenství. Jack se rozvádí s manželkou Carolyn a do nového manželství přivede svého osmiletého syna Willa. Soužití všech tří však prodělává těžkou zkoušku, když několik dní po porodu dcera Isabel zemře na syndrom náhlého úmrtí dítěte. Emilia zůstává sama doma s Willem a těžce snáší jeho dětskou necitlivost. Její deprese se neustále zhoršuje, a tak, i když se snaží svůj stav řešit, nevědomky ubližuje lidem okolo sebe. Zabývá se myšlenkou, že to mohla být právě ona, která malou Isabel ve spánku při kojení zadusila. Následuje rozchod s Jackem. Překvapivě malý Will je právě tím, kdo pomůže Emilii vyřešit její životní krizi.

Zdroj: Nova


Popis / Obsah / Info k filmu Láska a jiné kratochvíle
Atraktívna absolventka harvardskej právnej univerzity Emilia (Natalie Portman) sa práve vydala za šarmantného prominentného newyorského právnika Jacka Greenleafa (Scott Cohen). Keď sa Emilia pred nejakým časom zamestnala v známej právnickej firme, bol Jack jej šéf - a bol ženatý... Ich nový, spoločný život, žiaľ, dramaticky zmení nečakaná smrť ich čerstvo narodenej dcérky. Zármutkom úplne ochromená Emilia sa len ťažko zbližuje s nevlastným synom Williamom (Charlie Tahan). Rada by sa s ním skamarátila, ale vďaka chlapcovej predčasnej vyspelosti sa to zdá temer nemožné... Najťažšie však pre ňu je vyrovnať sa s neustálymi výbuchmi zlosti a žiarlivosti Jackovej exmanželky Carolyn (Lisa Kudrow)!

Zdroj: Markíza


Popis / Obsah / Info k filmu Láska a jiné kratochvíle
V této upřímné, vtipné a srdcervoucí adaptaci románu spisovatelky Ayelet Waldman, jež vypráví o životě, ztrátě a rodině, zazářila krásná Natalie Portman. Emilia (Portman) je absoloventka práv na Harvardu a také novomanželka – právě se provdala za Jacka (Scott Cohen), vysoce postaveného newyorského právníka. Když začala Emilia pracovat v jeho právnické firmě, byl Jack její šéf a byl ženatý. Jejich život bohužel nečekaně změní smrt jejich novorozené dcery. Emilia se ve svém zármutku jen těžko sbližuje se svým nevlastním synem Williamem (Charlie Tahan), ráda by se s ním zkamarádila, ale díky Williamově předčasné vyspělosti se to zdá téměř nemožné. Nejtěžší je však vyrovnat se s neustálými výbuchy vzteku a žárlivosti Jackovy bývalé ženy, Carolyn (Lisa Kudrow).

Zdroj: HBO Europe


Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Události (1993) [TV pořad]

19:00 - 19:52

47 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

ČT2 - SP v boulderingu 2024

18:30 - 20:30

77 minut již uběhlo
43 minut zbývá do konce

NOVA - Televizní noviny (1994) [TV po...

19:30 - 20:20

17 minut již uběhlo
33 minut zbývá do konce

Prima - Krimi zprávy (2011) [TV pořad]

19:40 - 19:55

7 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Transmetropolitan

Transmetropolitan
Transmetropolitan

Jekatěrina Travova

Travova Jekatěrina

Torpédo U235 (Torpedo)

Torpédo U235
Torpedo

John Figley

Figley John

Naposled navštívené:
Transmetropolitan

Transmetropolitan
Transmetropolitan

Jekatěrina Travova

Travova Jekatěrina

Torpédo U235 (Torpedo)

Torpédo U235
Torpedo

John Figley

Figley John