reklama
 
ohodnotit

Lásce neutečeš [TV film]

Picking Up and Dropping Off

Země:
Rok:
2003
Délka:
89 minut
„Láska se může objevit i na těch nejméně očekávaných místech.“

Celkové hodnocení filmu Lásce neutečeš

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 70% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
4.10.2013
efCZa
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
26.4.2009
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
5.11.2011
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
3.9.2009
selinger1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
26.7.2014
sofry
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
9.5.2009
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
9.7.2014

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih24716minih24716Svět nic neví (1987) 
Svět nic neví n
minih13389minih13389Na stříbrném zrcadle (1954) 
n
minih50289minih50289Rocker (2008) 
The Rocker n
minih98908minih98908Seal Team 6: Dopadení Usámy bin Ládina (2012) [TV film] 
Code Name: Geronimo n
minih13481minih13481Nahý (1993) 
Naked n
minih44143minih44143Černá vdova (2005) 
Before It Had a Name n
minih14240minih14240Nezlobte dědečka (1934) 
Nezlobte dědečka n
minih31914minih31914Zlá krev (1986) 
Mauvais sang n
minih15639minih15639Pepina Rejholcová (1932) 
Pepina Rejholcová n
minih24647minih24647Víkend bez rodičů (1981) 
Víkend bez rodičů n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

70 % (7)
2   - curil
7   - efCZa
8   - oulisna
8   - rosta12
6   - selinger1
8   - sofry
10 - Gremmie
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 152327
Osobností: 636474
Fotografií: 578310
Plakátů: 275642
Obsahů a biografií: 139805

Poslední komentáře

Big Ben: Smrt před oltářem (1996...

Big Ben: Smrt před oltářem
Vyšetřování smrti faráře   a jeho vztah k těm dvěma   sestrám moc zajímavé není,   ale dějová linie týkající   se sekty Dům světla je   mnohem více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 6 / 10

Big Ben: Smrt o masopustu (1998)...

Big Ben: Smrt o masopustu
Je to trochu filmařské   klišé, že vrahem je klaun.   Ale jinak docela zábavný   díl, opět se tu tvrdě šije   do nenasytné církve. Ben   vede s více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 6 / 10

Mečiar (2017)

super

Mečiar
Mam rad dokumenty . A za mně   parádní shrnutí   politického vzestupu i padu

Autor: pirekjan | Hodnocení: 9 / 10

Ip Man: Zrození legendy (2010)

Ip Man: Zrození legendy
Na prvé dva filmy s Donnie   Yenom to nemá, on tam   jednoducho chýba a nepomahá   ani Sammo Hung. Aspoňže   súboje sú zdarilé a   zápletka má dramatický   náboj.

Autor: Manučao | Hodnocení: 7 / 10

Mardi Gras: Jarní prázdniny (201...

Mardi Gras: Jarní prázdniny
Další studentská komedie,   která má přinést pobavení   zásluhou nekonečné   vypíječky a báječného   sexu. Mladíci ztělesnění   ve filmu herci více >

Autor: curil | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.321/0.282