Zari
ohodnotit

Larva [TV film]

Další název:
MorphMan
Žánr:
Rok:
2005
Délka:
96 minut
„Nikdy nevíte co jíte... Veterinář objevuje v městečku podivného parazita.“
Popis / Obsah / Info k filmu Larva
Městečko Host žije líným poklidným životem. Téměř všichni obyvatelé pracují pro místní společnost, obchodující s čerstvým masem – Host Tender Meal. Do města přijíždí nový zvěrolékař, který zjistí, že zvířata na místní farmě byla napadena zvláštním parazitem. To, co začalo jako malý problém pro zvířata, se však brzy mění v katastrofu pro lidstvo. Všichni bojují s časem, přírodou a vědou...


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Larva
POZOR SPOILER!!

Dva mladí kluci, aby se vytáhli před děvčaty, žduchnou v noci do býka a ten spadne na zem. A děje se v něm něco moc divného…

Na nedalekou farmu je přivolán zvěrolékař, doktor Eli Rudkus. Farmář Jacob má podezření z napadení parazity svého dobytka. Vykládá, že krmí, jako všichni ostatní farmáři, krmivem, které jim zadarmo dodává firma Host Tendel Meal. Eli odebere vzorky a doma objeví podivnou věc. Malá larvička vypije kapku krve a ihned se zvětší.

Na jiné farmě se snaží Patrick vylovit z vody házedlo pro psa a spadne tam. Děje s sním něco zvláštního a proto je odvezen do nemocnice.

Eli má potvrzeno, že parazit je podivný a že není ani ve státní databázi. Ihned sezve farmáře a navrhuje dát dobytek do karantény. To se moc nelíbí a zastane se ho jen Jacob. Právě on pak nalezne svou krávu mrtvou a ihned Eliho volá. Objeví něco, co se ničemu nepodobá a Jacob to zastřelí. Zatím umře mládenec, co na počátku příběhu porazil býka. A v nemocnici vyleze z Patricka tentýž „tvor“, kterého zastřelil Jacob. I tento parazit je zastřelen. A na policii přibývá podivných hlášení. Jenže šerif Lester dostává příkaz od šéfa Host Tendel Meal, pana Fletchera. Má především zatknout doktora Eliho. Což také učiní, ale scéna, která se pak odehraje v jeho kanceláři zcela změní jeho názor. Potvor i mrtvol přibývá a odskáče to i Fletecherova rodina. A tak i on pochopí, že je třeba se bránit a parazity ničit. Jenže není už pozdě?


Autor: Pitryx

Popis / Obsah / Info k filmu Larva
Poblíž městečka Host jedné noci vyrazí čtveřice mladých lidí na pastviny. Dva mladíci chtějí ukázat svým holkám zajímavý dobytek. Zvířata jen bez hnutí stojí a nehýbají se. Když u jednoho zvířete uvidí, jak se mu něco hýbe v žaludku, utečou.
V tu dobu přijíždí do města nový zvěrolékař Eli Rudkus. K jeho prvnímu případu ho zavolá farmář Long. Jedna jeho kráva je mrtvá a druhá má nějakou infekci. Při odběru stolice narazí na malé hlísty a tak si je vezme do své laboratoře na průzkum. Zjistí, že po doteku s krví začíná parazit nabývat na velikosti.
Ve městě má hlavní slovo společnost Host Tender Meats. Jejím vlastníkem je starosta Odermatt a firma pracuje na novém krmivu pro dobytek. Farmářům zdarma dává testovací vzorek na krmení zvířat. Doktor Rudkus brzy zjistí, že paraziti jsou zmutovaný druh motolice. Jenže nenapadá jen zvířata, ale stane se i hrozbou pro obyvatele města. Nikdo mu ze začátku nevěří, ale vše se má brzy změnit.

[Horror.cz]


Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Události (1993) [TV pořad]

19:00 - 19:56

52 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

ČT2 - --

19:50 - 20:00

2 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

NOVA - Televizní noviny (1994) [TV po...

19:30 - 20:20

22 minut již uběhlo
28 minut zbývá do konce

Prima - Krimi zprávy (2011) [TV pořad]

19:40 - 19:55

12 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

Reklama