ohodnotit

Landru

Další název:
Bluebeard
Země:
Rok:
1962
Délka:
115 minut
„Víc než ženy miloval jejich majetek.“

Celkové hodnocení filmu Landru

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 76.7% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
argenson
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
19.7.2016
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
30.1.2009
cicis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
10.2.2009
zepo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
14.8.2008
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.1.2009
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
22.12.2009
anubis1234
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
18.9.2016
K882
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
28.12.2017
Monalisa755
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
2.9.2011

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih9229minih9229Jack (1996) 
Jack n
minih73424minih73424Ráj pro všechny (1982) 
Paradis pour tous n
minih24648minih24648V podstatě jsme normální (1981) 
V podstatě jsme normální n
minih129559minih129559Svatý Jan pod Skalou (2012) 
Svatý Jan pod Skalou n
minih58376minih58376Mstitel (2009) [Video] 
A Dangerous Man n
minih141025minih141025Psanci a andělé (2016) 
Outlaws and Angels n
minih30755minih30755Pinocchio (2002) 
Pinocchio n
minih39707minih39707Dracula 2: Vzkříšení (2003) 
Dracula II: Ascension n
minih55154minih55154Vstupní brána (2007) 
Boarding Gate n
minih134077minih134077Margyt (1979) [TV seriál] 
Madicken n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

76.7 % (9)
9   - argenson
9   - curil
8   - cicis
6   - zepo
6   - rosta12
9   - Johnny1
5   - anubis1234
7   - K882
10 - Monalisa75

TV Program

ČT1 - Dobré ráno (1993) [TV pořad]

02:20 - 04:55

106 minut již uběhlo
49 minut zbývá do konce

ČT2 - S modlitbou na cestách

04:00 - 04:20

6 minut již uběhlo
14 minut zbývá do konce

NOVA - Rodinné případy (2019) [TV ser...

03:30 - 04:10

36 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

Prima - Prostřeno! (2010) [TV pořad]

03:15 - 06:30

51 minut již uběhlo
144 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 154547
Osobností: 639996
Fotografií: 588812
Plakátů: 279723
Obsahů a biografií: 141600

Poslední komentáře

John Carter: Mezi dvěma světy (2...

Precizní film podle klasického Sci-fi

John Carter: Mezi dvěma světy
Výborný film, podle   výborné knižní předlohy z   první poloviny minulého   století. Klasika Sci-fi a   fantasy, která byla v 60   letech více >

Autor: MiTra

Zázračná planeta II (2016) [TV m...

Zázračná planeta II
Skvělý dokument, skvostné   záběry. No, je to k pláči,   že to všechno jednou   zničíme. Naštěstí,   příroda si časem s námi a   tím vším poradí...

Autor: Krupe | Hodnocení: 10 / 10

Jack staví dům (2018)

Výborný film. 80%

Jack staví dům
Je to výborný thriller,   ktorý má malé chybičky,   ale dokážem tvorcom tie   chybičky odpustiť. Možno si   ho niekedy v budúcnosti   pozriem více >

Autor: ExpertRaptor | Hodnocení: 8 / 10

Táta je doma (2015)

Táta je doma
Táta je doma představuje   povedený biják, který si   můžete užít, i když   nemáte (nevlastní) děti,   bývalého manžela či   bývalou manželku. více >

Autor: Venom_TomHardy | Hodnocení: 9 / 10

Táta je doma 2 (2017)

Výborný film. 75%

Táta je doma 2
Je to výborná komédia,   ktorá má malé chybičky,   ale dokážem tvorcom tie   chybičky odpustiť. Možno si   ju niekedy v budúcnosti   pozriem ešte raz. P.S.: Je to   trochu slabšie ako prvá   časť.

Autor: ExpertRaptor | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2019, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.319/0.29