reklama
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu L'auvergnat et l'autobus

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 50.5% (21 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
27.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.1.2010
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.4.2011
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
21.7.2010
Rendys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
11.6.2008
vo.truhlastvi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
24.2.2010
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
17.5.2008
kamil.ice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
26.8.2009
stixman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
24.5.2009
michaela11
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
30.8.2008
pepa123
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
22.10.2007
bajaw
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
2.11.2007
Grassel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
3.10.2009
Alfpaseka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
25.10.2007
respiro
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.10.2007
jura1973
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
30.10.2007
CESTA11573
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
29.10.2007
hrncir20
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.10.2007
ULTRAMIX
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
8.4.2007
dominicek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.10.2007
fillmfanatik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
15.11.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih17459minih17459Případ Pelikán (1993) 
The Pelican Brief n
minih24374minih24374Žhavé výstřely (1991) 
Hot Shots! n
minih26574minih26574Celebrity (1998) 
Celebrity n
minih19773minih19773Strážní andělé (1995) 
Les anges gardiens n
minih56872minih56872Závislost (1995) 
The Addiction n
minih37878minih37878Bylo, nebylo (2000) 
Era outra vez n
minih21461minih21461Tucet špinavců (1967) 
The Dirty Dozen n
minih35952minih35952Smrt barona Gandary (1990) [TV inscenace] 
Smrt barona Gandary n
minih27644minih27644Říkání o víle Amálce (1975) [TV seriál] 
Říkání o víle Amálce n
minih43507minih43507Amityville: Dům hrůzy (1983) 
Amityville 3-D n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

50.5 % (21)
5   - Agostino
5   - Kuvik
8   - miroslav22
6   - rosta12
4   - Rendys
9   - vo.truhlas
2   - T800
6   - kamil.ice
1   - stixman
10 - michaela11
3   - pepa123
3   - bajaw
5   - Grassel
4   - Alfpaseka
6   - respiro
4   - jura1973
9   - CESTA11573
6   - hrncir20
2   - ULTRAMIX
5   - dominicek
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 151293
Osobností: 635361
Fotografií: 575931
Plakátů: 273963
Obsahů a biografií: 139068

Poslední komentáře

To (1990) [TV film]

To
I když je film, tak starý   tak se mi opravdu líbí. Hned   na začátku mě zaujal a taky   se mi líbilo, že je to   originální na tohle téma.   více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Titanic (1997)

Titanic
Jeden z mých   nejoblíbenějších filmů.   Hlavně proto, že mě Titanic   zajímá a další důvod je   že se mi líbí romantický   příběh Jake a Rous. více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Všechny cesty vedou do hrobu (20...

Všechny cesty vedou do hrobu
Kdyby ve filmu bylo míň   hloupých dialogů a více   akce, možná by z toho byl   film. Občas je to sice velmi   vtipné a tak stupidní, až   se více >

Autor: Izzy8635 | Hodnocení: 3 / 10

Věčný příběh (1998)

Věčný příběh
Krásně pojatý příběh o   Popelce, konečně v těch   variacích vymysleli něco   nového. Drew Barrymore byla   dobrá, ale nejlepší byla   macecha více >

Autor: Izzy8635 | Hodnocení: 5 / 10

Michael Jackson This Is It (2009...

Michael Jackson This Is It
║Rozpočet   $60miliónov║Tržby USA   $72,091,016║Tržby   Celosvetovo $261,400,000▐   Tržby za predaj Blu-ray v USA   $12,563,340 //počet   více >

Autor: T2 | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.213/0.176