reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 1.3.2017 a svátek má Bedřich. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Květy jasmínu

Mo li hua kai

Další název:
Jasmine Flower; Jasmine Women; Blossoming Jasmine
Země:
Rok:
2004
Délka:
130 minut

Celkové hodnocení filmu Květy jasmínu

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 70% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
26.10.2009
Snura
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
25.11.2007
Area
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
4.5.2008
moramp
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
26.11.2009
l.zahry
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
22.11.2007
kieferr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
15.12.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih48346minih48346Průvodce k rozpoznání tvých svatých (2006) 
A Guide to Recognizing Your Saints n
minih68544minih68544Desátý kruh (2008) [TV film] 
The Tenth Circle n
minih46451minih46451Výhodná koupě (1961) 
La belle Américaine n
minih56497minih56497Konec agenta č. 312 (1974) [TV inscenace] 
Konec agenta č. 312 n
minih55182minih55182Anna Kareninová (1967) 
Anna Karenina n
minih40521minih40521Apokalypsa (2006) 
Southland Tales n
minih46035minih46035Airwolf (1987) [TV seriál] 
Airwolf n
minih132008minih132008Vítejte u mě (2014) 
Welcome to Me n
minih47639minih47639Impromptu (1991) 
Impromptu n
minih6493minih6493Dnes večer všechno skončí (1954) 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

70 %
6   - curil
8   - Snura
9   - Area
7   - moramp
6   - l.zahry
6   - kieferr

TV Program

ČT1 - DoktorKA

21:05 - 21:59

37 minut již uběhlo
17 minut zbývá do konce

ČT2 - Národní klenoty (2011) [TV cyk...

21:30 - 22:00

12 minut již uběhlo
18 minut zbývá do konce

NOVA - Robinsonův ostrov (2016) [TV p...

21:35 - 22:40

7 minut již uběhlo
58 minut zbývá do konce

Prima - Show Jana Krause (2010) [TV po...

21:35 - 22:40

7 minut již uběhlo
58 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141730
Osobností: 607039
Fotografií: 527233
Plakátů: 254137
Obsahů a biografií: 130422

Poslední komentáře

S láskou, Rosie (2014)

S láskou, Rosie
V rámci žánru hodnotím   jako povedený kousek.   Samozřejmě, že je spousta   situací, které jsou   přitažené za vlasy a   všechno do sebe až více >

Autor: efCZa | Hodnocení: 8 / 10

Barbar Conan (2011)

Barbar Conan
U tohohle filmu jsem si rikal   co to k... je. Uplne jsem se   odpoutal od Svary i Erla ale   tady je to barevnejsi zivejsi   a bohuzel nudnejsi... více >

Autor: MADSpilkaPdy | Hodnocení: 2 / 10

Pod toskánským sluncem (2003)

Pod toskánským sluncem
Film mne velice zaujal a od   určité doby sleduji filmy   tohoto žánru
tj.   romantické velice   rád.Objevují se tam   nádherné záběry   přírody
a života v   Toskánsku.

Autor: antoninek | Hodnocení: 8 / 10

Labyrint (2012) [2k digital]

Labyrint
Kecy, kecy, kecy. A nikam   nevedou. K ničemu   nesměřují. Nemají ani   cíl, ani myšlenku. Lucka   bloncá od ničeho k ničemu a   furt se nic více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Barbar Conan (1982)

Barbar Conan
Podle me by tenhle film mel   videt kazdy maly kluk.   Arnolduv Conan je nejvic.   Proste je to pribeh o pomste   lasce az za hrob   více >

Autor: MADSpilkaPdy | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 1.692/1.671