ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Kučírek versus Kučírek

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 52.5% (8 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
20.3.2019
Pitryx
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
14.11.2019
New
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
10.3.2013
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
10.3.2013
kepsar
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
10.3.2013
topipig
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
1.4.2019
Pauleto
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
24.3.2019
iviik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
10.3.2013

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih58378minih58378Starkweather – pravdivý příběh masového vraha (2004) 
Starkweather n
minih88268minih88268Umělé ráje (2011) 
Paraísos Artificiais n
minih17091minih17091Propast (1989) 
The Abyss n
minih54560minih54560Je tady někdo? (2008) 
Is Anybody There? n
minih112330minih112330Milovat smrt (2013) 
Love Eternal n
minih19572minih19572Stalo se jedné noci (1934) 
It Happened One Night n
minih24766minih24766Tvář za sklem (1979) 
n
minih94286minih94286Donšajni (2013) 
Donšajni n
minih7740minih7740Frankenstein (1931) 
Frankenstein n
minih50683minih50683Rajónové blues (2005) [TV film] 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

52.5 % (8)
4   - curil
2   - Pitryx
5   - New
7   - Kycky
8   - kepsar
3   - topipig
6   - Pauleto
7   - iviik

TV Program

ČT1 - Branky, body, vteřiny (1956) [...

19:56 - 20:10

8 minut již uběhlo
6 minut zbývá do konce

ČT2 - Lidstvo: Příběh nás všech

20:00 - 20:50

4 minut již uběhlo
46 minut zbývá do konce

NOVA - Televizní noviny (1994) [TV po...

19:30 - 20:20

34 minut již uběhlo
16 minut zbývá do konce

Prima - Top star (2011) [TV pořad]

19:55 - 20:15

9 minut již uběhlo
11 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 163244
Osobností: 657597
Fotografií: 628371
Plakátů: 301989
Obsahů a biografií: 149653

Poslední komentáře

Marečku, podejte mi pero! (1976)

Marečku, podejte mi pero!
Tady není mnoho co napsat.   Jedna z nesmrtelných   českých komedií plná   vynikajících herců a dnes   již kultovních hlášek.   Hvězda dolů jen více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 9 / 10

Ježek Sonic (2020)

Ségááá...

Ježek Sonic
Jako věrná příznivkyně   modrého pichláka a   sběratelka "kroužků", jsem   měla povinnost " Soníka"   vidět. Oceňuji věrné   zachování jeho více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 8 / 10

Pomsta je sladká (2014)

Pomsta je sladká
Taneček Katie Holmes v   parčíku bude asi   nejsvětlejším okamžikem   celého sladkobolného   příběhu. Chybí napětí i   když námět filmu si o více >

Autor: curil | Hodnocení: 5 / 10

Drtivý dopad (1998)

Drtivý dopad
Nejsem zrovna fanouškem   katastrofických filmů ale   myslím si že tenhle patří   k těm nejlepším. Je to   dobře odvedená a velkoryse   pojatá více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Gattaca (1997)

Gattaca
Klasické sci-fi, kde se jen   prndá a prndá. Tohle bych   zařadil asi mezi etik-fi.   Vše je důležité mimo   samotného letu Vesmírem.   Třeba více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 1 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2020, HyperMedia, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.328/0.303