Zari
ohodnotit

Který je ten pravý?

Home Again

Další název:
Ktorý je ten pravý?
Rok:
2017
Délka:
97 minut
Premiéra v ČR:
14.9.2017
Popis / Obsah / Info k filmu Který je ten pravý?



Reese Witherspoon v obležení mladých mužů v romantické komedii „Který je ten pravý?“. Jako čerstvě rozvedená matka dvou dětí se vrací do města, kde vyrostla a na narozeninové party potká tři mladíky. S jedním z nich stráví noc a všem pak nabídne, že u ní mohou chvíli bydlet. Její život najednou nabral nečekaný směr. Právě když věkový rozdíl mezi ní a jedním z mladíků přestává hrát definitivně roli, vpadne do jejich života bývalý manžel. Postava Reese Witherspoon má najednou doma dvě děti, mladého milence, jeho dva kamarády a bývalého manžela.

Film „Který je ten pravý?“ produkovala mistryně romantických komedií Nancy Meyers, která natočila skvělé snímky Po čem ženy touží, Lepší pozdě nežli později, Prázdniny nebo Nějak se to komplikuje.

Zdroj: Bontonfilm


Popis / Obsah / Info k filmu Který je ten pravý?



Začínat znova není pro začátečníky. Alice (Reese Witherspoon) má za sebou rozvod a vychovává dvě dcery. Chce začít znovu, proto se vrací do svého rodného města Los Angeles. Slaví čtyřicítku a na oslavě se seznámí s třemi mladými filmaři Harrym, Georgem a Teddym, kterým je něco přes dvacet, nemají ale problém se s Alicí a jejími kamarádkami dobře bavit. Kromě jiného právé hledají nějaké bydlení a Alice jim nabídne jako dočasné řešení svůj domek pro hosty. Situace se však vyvíjí neočekávaným směrem. Nejen, že se Alicina rodina najednou nějak rozšířila, ale vzniká i nebezpečně romantický vztah mezi ní a Harrym. A najednou se ve dveřích s kufrem v ruce objeví její bývalý manžel (Michael Sheen).

JOJ


Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Události (1993) [TV pořad]

19:00 - 19:56

11 minut již uběhlo
45 minut zbývá do konce

ČT2 - Záhady starého Egypta

19:00 - 19:15

11 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

NOVA - Ulice (2005) [TV seriál]

18:30 - 19:30

41 minut již uběhlo
19 minut zbývá do konce

Prima - Hlavní zprávy (2020) [TV pořad...

18:55 - 19:40

16 minut již uběhlo
29 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Robert Persichetti

Persichetti Robert

Naposled navštívené:
Robert Persichetti

Persichetti Robert