Zari
ohodnotit
Popis / Obsah / Info k filmu Krvavé žně
POZOR SPOILER

Malý chlapec si hraje ve stodole. Pak vidí, jak tam nějaký muž doveze mrtvolu a přidá k dalším. Tento muž chlapce objeví, vzápětí však převrhne lampu a uhoří.

Dva mladí lidé - Raymond a Kerin jedou autem, když on nezvládne řízení. Na témže místě je pak Raymond proboden a ona prchá, až se ocitne u domu. A tam je zabita kosou někým v masce.

Hudební skupina hraje v jakémsi pajzlu. Když jsou pak v šatně, přichází podivný muž a jednomu z nich, Macovi, a sdělí, že mu umřela teta Edith. A přinese dopis od táty a figurku. Celá kapela, všech šest, pak na farmu přijede. Seznámí se s Billy Bobem a Mac jde za tátou. Na pohřbu se objevuje žena Jesse, chová se jako cvok a mluví o prokletí. Otec ji chce bacit, ale syn mu v tom zabrání. Na karu se dovědí, že onen uhořelý byl Macův děda Jethro. Prý děsil celý kraj k smrti. Ten večer někdo v masce a s kosou honí Jessy. Druhý den kapela odjíždí pryč. Nedojedou daleko, porouchá se jim auto. Bill jej odtáhne zpět a milí muzikanti musí také. Jeden člen kapely - černoch se chová jako dobytek, a pak odjíždí. Do cesty se mu však postaví strašák s jeho botami. Když sundá strašákovi klobouk, zjistí, že je to mrtvá Jessy. Vzápětí je zabit kosou. Přijíždí šerif a ptá se po Raymondovi a Kerin. Prý jsou ze sousedního okresu a zmizeli. Večer je zabit další člen kapely, Carl. Suzie a Candy nalézají skrýš a Suzie pak i mrtvoly. Sejdou se u nich všichni a podezření z vražd padá na B. Ten není k nalezení, a proto se všichni vydávají do polí, aby přes ně přešli na sousední statek. Někdo v masce je ovšem i zde a zabíjení pokračuje…


Autor: Pitryx

Popis / Obsah / Info k filmu Krvavé žně
Spojení drastického hororu a rokenrolu je v tomto psycho thrilleru zárukou mrazivého napětí.

DVD express


Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama