Zari
Chyby ve formuláři:
» Nejste přihlášeni, pro přidání videa k filmu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.
» Nejste přihlášeni, pro přidání videa k filmu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.
» Nejste přihlášeni, pro přidání videa k filmu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.
 
ohodnotit

Krupiér

Croupier

Rok:
1998
Délka:
84 minut
„Začínající spisovatel vezme práci jako krupiér, aby se uživil...“

Komentáře k filmu Krupiér

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 3
Cash89
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 10.5.2008
Velice příjemné   překvapení s velmi dobrým   scénářem a příběhem,   který má neuvěřitelně   podivnou atmosférou...Děj je   zajímavý a výborně   zachycuje postupnou proměnu   hlavní, respektive obou   hlavních postav, a jejich   vliv na osoby jim   blízké...Pomalé, místy až   hypnotické tempo udává   vnitřní monolog hrdiny a   kamera si často pohrává s   detailem jeho tváře, to vše   působí opravdu velmi   podmanivě...Docela zajímavá   je i hra s čísly a kurzy,   která filmu dodává šmrnc a   také kapku originality...A v   neposlední řadě je   vynikající Clive Owen,   který na mě působil   překvapivě odpudivím   dojmem, což mě docela   překvapilo...Bylo zajímavé   sledovat Cliva v jedné z jeho   prvních rolí, měl   zajímavou mimiku v obličeji,   snad ve všech filmech se   tvaří jako boreček bez   emocí a citů, i zde to   chvilkama praktikoval ale byla   tam vidět jeho filmová   nevyzrálost...Myslím si že   kdo tento film uvidí bude   mile překvapen...
Miluska
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 4.12.2007
Prvý krát keď som ho   videla, som bola uchvátená.   Takýto film tu ešte nebol.   Veľmi ma zaujal a pozrela som   si ho vela krat. Owen pre mňa   absolutna jednotka v tomto   filme, škoda len, že jeho   ostatné filmy mi neprídu až   tak výborné.
legenda
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 6.8.2005
Byť hráčom,či krupiérom,to je otázka...
Veľmi dobrý, napínavý až   fascinujúci film plný   rôznych prekvapení, ktoré   divák ani nemohol   predpokladať. Je síce trochu   pochmúrny (hlavný hrdina   Jack Manfred akoby bol v   neustálej depresii a   rozsieval nešťastie a smolu   okolo seba), ale to mu   neuberá na kvalite, priamo   naopak. Krupiér nie je   príliš dejovým filmom,no   jeho čaro je v perfektných   hereckých výkonoch a   dobrých dialógoch.
Film odporúčam   náročnejšiemu divákovi, je   skvelý, stojí za to...

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama