reklama
 
ohodnotit

Křižovatky

Crossroads

Další název:
Crossroads - Smlouva s ďáblem
Rok:
1986
Délka:
99 minut

Celkové hodnocení filmu Křižovatky

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 84.4% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
30.4.2016
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
25.6.2013
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.3.2010
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.11.2012
peter22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
11.6.2012
MysteryIllinois
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.5.2016
Zdenek13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
12.4.2009
thornhill
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
17.5.2017
alpe001
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih58967minih58967Dlouhé loučení (1973) 
The Long Goodbye n
minih2583minih2583Schlagerparade 1961 (1961) 
Schlagerparade 1961 n
minih3453minih3453Bad Taste - Vesmírní kanibalové (1987) 
Bad Taste n
minih25798minih25798Batman a Supernula (1998) 
Batman in Subzero n
minih44349minih44349První dáma country music (1980) 
Coal Miner's Daughter n
minih3041minih3041Andělské oči (1994) 
n
minih27523minih27523Klokan Joey (1997) 
Joey n
minih53911minih53911Labyrint (1991) 
n
minih22470minih22470Vězeňský rock (1957) 
Jailhouse Rock n
minih43478minih43478To se ti povedlo, tatínku! (1987) [TV inscenace] 
To se ti povedlo, tatínku! n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

84.4 %
10 - curil
9   - Erkul
8   - Kuvik
8   - Kycky
8   - peter22
8   - MysteryIll
8   - Zdenek13
7   - thornhill
10 - alpe001

TV Program

ČT1 - Ve jménu vlasti (2011) [TV ser...

22:35 - 23:30

13 minut již uběhlo
42 minut zbývá do konce

ČT2 - Proč letadla padají: Problémy ...

22:40 - 23:25

8 minut již uběhlo
37 minut zbývá do konce

NOVA - Námořní vyšetřovací služba: Ne...

22:35 - 23:30

13 minut již uběhlo
42 minut zbývá do konce

Prima - Mordparta (2016) [TV seriál]

22:25 - 23:45

23 minut již uběhlo
57 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 147965
Osobností: 626696
Fotografií: 562684
Plakátů: 266874
Obsahů a biografií: 135808

Poslední komentáře

7 dní hříchů (2012)

Nemecka propaganda...

7 dní hříchů
Mam Ondreje Vetcheho fakticky   rad, skvele se umi vcitit do   role a v serialu CT 1.   Oddeleni je skvely a nejen   tam. Jenze tohle je skvar, více >

Autor: Svarcneger | Hodnocení: 1 / 10

O půlnoci sklapne past (1966)

O půlnoci sklapne past
Agent FBI Jerry Cotton do   třetice a se stejnou   literární grácií jako   předchozí snímky.   Technické postupy 60. let,   jako třeba zadní více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Budování mediálního obrazu (2017...

Budování mediálního obrazu
Jo třetí díl a opět   slušnej, řada hlášek je   vynikajících ale jen   proletí a je pořeba je   zachytit, sleduji a myslím,   že "prča" bude i nadále:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Victoria and Abdul (2017)

Victoria and Abdul
Překrásný dojemný snímek   o jedné etapě života   královny Viktorie, který to   bude mít setsakramentsky   těžké. A není divu, neboť   celkově více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Frat Party (2009)

Frat Party
Čekal jsem příběh ve stylu   jednoduchých Porky nebo   Prciček, ale tento film je   slabší. Především chybí   humor, i když v jiných   teenager více >

Autor: curil | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.318/0.288