Zari
ohodnotit
Popis / Obsah / Info k filmu Královny plesu
Středoškolská dívčí hvězda jménem Amber, nafoukaná a arogantní blondýnka, se v zájmu zvyšování své popularity nehodlá zastavit před ničím, dokonce ani v případě že by její jednání mohlo někomu jinému ublížit. A zvláště teď, před nadcházející volbou královny maturitního plesu, kdy jediným cílem je pro ni vítězství ve volbě.

Toho nakonec dosáhne, jenže během korunovace dochází k tragické nehodě, při které přijde Amber o život. Zatímco však její tělo zůstává nehybně ležet na pódiu, její duch („spirit“) vstává a vše s údivem sleduje. Marně se pokouší komunikovat s rozrušenými spolužáky a sdělit jim, že se jí nic nestalo.
Nakonec se dostává do jakési čekárny duší, kde se o každém zvažuje, zda bude dále pokračovat do nebe či do pekla. Tady je jí vysvětleno, že o jejím osudu ještě není rozhodnuto. Nebe má pro její přijmutí totiž jednu podmínku: aby odčinila své špatné skutky, musí se vrátit na zem a pokusit se ovlivnit své spolužáky tak, aby byl na maturitním plesu (ten je kvůli tragédii o týden odložen) korunován ten nej-nenápadnější student. V případě neúspěchu na ni čeká peklo...

Film je nenáročnou podívanou, která může uspokojit jen čerstvě „náctileté“. Pro odrostlejší publikum bude spíše ztrátou času.


Autor: jardiv

Popis / Obsah / Info k filmu Královny plesu
Krásné, ale namyšlené Amber se splnil sen, stala se královnou střední školy. Ve chvíli triumfu ji ale smrtelně zasáhne elektrický proud. V nebi ji odmítnou, ale dostane druhou šanci, má za úkol udělat z nejméně populární studentky královnu příštího plesu. A tak se Amber pustí do konání dobrých skutků, jenže nic nejde tak, jak plánuje...

Nova


Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Dobré ráno (1998) [TV pořad]

02:15 - 04:45

6 minut již uběhlo
144 minut zbývá do konce

ČT2 - Přidej se (2004) [TV cyklus]

02:20 - 02:35

1 minut již uběhlo
14 minut zbývá do konce

NOVA - Kriminálka Vegas

01:40 - 02:55

41 minut již uběhlo
34 minut zbývá do konce

Prima - Policie Hamburk (2007) [TV ser...

01:45 - 02:45

36 minut již uběhlo
24 minut zbývá do konce

Reklama