Zari
ohodnotit

Královna Země [DCP]

Queen of Earth

Další název:
Kráľovná zeme
Žánr:
Rok:
2015
Délka:
90 minut
Popis / Obsah / Info k filmu Královna Země
Po dvou smutných událostech touží Catherine po klidu a samotě. Vypraví se proto do odlehlého domu u jezera, který patří její nejlepší kamarádce. Když se ale minulost střetne s přítomností, jejich poklidný pobyt vede k narůstající hysterii.

Catherine právě zažívá obzvlášť temné období svého života. Její otec, slavný umělec, kterému spravovala veškeré záležitosti, nedávno zemřel a hned po jeho smrti dostala kopačky od svého přítele Jamese. Aby trochu pookřála, vyrazí za kýženým odpočinkem do domu u jezera, který patří její nejlepší kamarádce Virginii. Brzy po příjezdu ale Catherine zjistí, že najít zde vytoužený klid bude zhola nemožné. Okamžitě ji totiž přepadnou vzpomínky na společné chvíle s Jamesem, které s ním v tomto domě strávila přesně před rokem. Když se Catherine pokusí přiblížit k Virginii a navázat s ní kontakt, Virginia začne trávit stále více času se svým zdejším milencem Richem. Vztah mezi oběma ženami dostane povážlivé trhliny a Catherine se začne propadat do hlubin přeludů a šílenství.

HBO Europe


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Královna Země
Catherine opouští její přítel James. Ona je z toho velmi špatná a příliš si to bere, a proto se ocitá v nádherném domě se svou přítelkyní Virginií. Dům není její, ale smí jej používat. Virginie zde trochu sportuje a Catherine trochu maluje. Je zde i soused Ritchie a toho jednou uvidí Catherine v důvěrné pozici s Virginií. Na jakési oslavě začne mít Cat vidiny a udělá si ostudu. Její chování se mění…


Autor: Pitryx

Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Události v regionech (2007) [T...

18:00 - 18:25

9 minut již uběhlo
16 minut zbývá do konce

ČT2 - První kontakt - Setkání s mimo...

17:30 - 18:20

39 minut již uběhlo
11 minut zbývá do konce

NOVA - Na lovu (2021) [TV pořad]

17:30 - 18:30

39 minut již uběhlo
21 minut zbývá do konce

Prima - Prostřeno! (2010) [TV pořad]

17:55 - 18:52

14 minut již uběhlo
43 minut zbývá do konce

Reklama