Zari
ohodnotit

Králové zlodějů

King of Thieves

Další název:
Králi zlodejov
Žánr:
Rok:
2018
Délka:
108 minut
Premiéra v ČR:
18.10.2018
Popis / Obsah / Info k filmu Králové zlodějů



Drama inspirované neuvěřitelným pravdivým příběhem. V roce 2015 se v Londýně odehrála jedna z největších loupeží diamantů v britské historii. Odhalení, že ji má na svědomí gang důchodců a vysloužilých podvodníků, způsobilo senzaci.

Drama inspirované neuvěřitelným pravdivým příběhem. 77letý vdovec Brian Reader s bohatou kriminální minulostí dává dohromady skupinu vysloužilých podvodníků a ztracených existencí, aby provedli největší loupež diamantů v britské historii. Pachatelé, všichni ve věku mezi 60 až téměř 80 lety, se vydávají za opraváře plynu a s pomocí svých zastaralých zlodějských technik proniknou do úschovny, vyřadí z provozu poplašný systém a následně vyvrtají díru do zdi trezoru. O dva dny později se jim podaří utéct s ukradenými šperky v hodnotě kolem 200 milionů liber. Když je na místo činu přivolána policie a pustí se do vyšetřování, začínají se mezi výstředními členy gangu objevovat rozepře, narůstající nedůvěra a hádky o tom, jak si svůj lup rozdělí.

HBO Europe


Popis / Obsah / Info k filmu Králové zlodějů



Kriminální drama inspirované neuvěřitelným pravdivým příběhem. V roce 2015 se v Londýně odehrála jedna z největších loupeží diamantů v britské historii. Odhalení, že ji má na svědomí gang důchodců a vysloužilých podvodníků, způsobilo senzaci.

Bioscop


Popis / Obsah / Info k filmu Králové zlodějů



Kriminálny film o bande vyslúžilých podvodníkov, ktorí spáchali najväčšiu lúpež v dejinách Veľkej Británie. To, čo sa začína ako ich labutia pieseň, sa rýchlo zmení na brutálnu nočnú moru. Film je nakrútený podľa neslávne známej skutočnej udalosti. Film o veľkej lúpeži, ktorej sa dopustil gang bielovlasých chlapíkov, v mladosti patriacich medzi britskú zločineckú elitu. Na čele bandy stojí 77-ročný Brian Reader, jeden z najšikovnejších a najchladnokrvnejších kriminálnikov, akých kedy svet poznal. Skúsení páchatelia vo veku od 60 do takmer 80 rokov spolu naplánujú lúpež storočia. Schádzajú sa pravidelne tri roky v jednej pivárni v severnom Londýne. Po troch rokoch, v roku 2015, počas veľkonočného víkendu, vyhlásia začiatok akcie. Vlámu sa do úschovne klenotov spoločnosti Hatton Garden Safety Deposit. Najprv sa im podarilo vyradiť z prevádzky poplašný systém a vyvŕtali dieru do steny trezoru. Na ďalší deň sa vrátili a ulúpili šperky, zlato, diamanty a finančnú hotovosť v hodnote okolo 200 miliónov libier. Polícia je presvedčená, že lúpež spáchali dobre pripravení profesionáli. Na úteku sa prejaví charakter jednotlivých členov gangu, začínajú sa objavovať rozpory a narastajúca nedôvera.

Zdroj: TV JOJ


Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Chalupa je hra (2005) [TV cykl...

05:05 - 05:30

1 minut již uběhlo
24 minut zbývá do konce

ČT2 - Jedlý hmyz

04:50 - 05:45

16 minut již uběhlo
39 minut zbývá do konce

NOVA - Novashopping

05:00 - 06:05

6 minut již uběhlo
59 minut zbývá do konce

Prima - Casanova (2005)

03:25 - 05:59

101 minut již uběhlo
53 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Michael Swerdlick

Swerdlick Michael

Alden Olmsted

Olmsted Alden

Naposled navštívené:
Michael Swerdlick

Swerdlick Michael

Alden Olmsted

Olmsted Alden