reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 21.2.2017 a svátek má Lenka. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Kouzelný svět medvídka Pú: Den velkých objevů

Další název:
Kouzelný svět Medvídka Pú : Učíme se s úsměvem
Žánr:
Rok:
2004
Délka:
70 minut

Celkové hodnocení filmu Kouzelný svět medvídka Pú: Den velkých objevů

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 58.6% (14 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
2.2.2010
REKBRIT
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
1.2.2010
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
4.9.2009
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
29.1.2010
selinger1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
20.2.2014
mancika.n
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
25.10.2011
jambroz58
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
7.9.2009
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
28.7.2009
RaR
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
27.10.2007
vrub
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
13.12.2007
igorko61
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
15.11.2007
smudilinka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
29.10.2007
zd.dvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.10.2007
kata18
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
1.11.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih37121minih37121Illuminata (1998) 
Illuminata n
minih11500minih11500Lisabonský příběh (1994) 
Lisbon Story n
minih45427minih45427Romance a cigarety (2005) 
Romance & Cigarettes n
minih17528minih17528Psi (1978) 
Le Chiens n
minih64037minih64037Sůl země (1954) 
Salt of the Earth n
minih47190minih47190Reeker: Na půl cesty (2005) 
Reeker n
minih27341minih27341Gargantua (1998) [TV film] 
Gargantua n
minih25554minih25554Povodeň (1998) 
Hard Rain n
minih3084minih3084Angus - Bláznivé momenty ze života teenagerů (1995) 
Angus n
minih23582minih23582Zámotek (1985) 
Cocoon n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

58.6 %
5   - curil
5   - REKBRIT
4   - R.RICKIE
9   - satyr
7   - selinger1
5   - mancika.n
1   - jambroz58
6   - tvo
6   - RaR
6   - vrub
8   - igorko61
10 - smudilinka
6   - zd.dvo
4   - kata18
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141401
Osobností: 605789
Fotografií: 526198
Plakátů: 253747
Obsahů a biografií: 130194

Poslední komentáře

Nepřítomnost (2011)

Odpad

Nepřítomnost
K tomuto pseudofilmu jen velmi   stručný komentář : i   průjem může být   amatérský a   nízkorozpočtový. Total hnus   a naprostá ztáta času

Autor: radegaster | Hodnocení: 1 / 10

The Invitation (2015)

Pozvání k zívání

The Invitation
Pokud se chcete téměř 90   minut rýpat nožíkem ve   stole nebo si čistit nehty(je   možno i obráceně) potom   snímek vřele doporučuji.   více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 1 / 10

Kosmo (2016) [TV minisérie]

Kosmo
Nemůžu jinak. I přes to,   že podle mě seriál ztratil   po prvních dvou dílech dech,   aby se na konci zase trochu   nadechl, je to asi   více >

Autor: efCZa | Hodnocení: 10 / 10

Trpaslík (2017) [TV minisérie]

Trpaslík
Výborné. Asi to není styl   homoru pro každého a občas   jde některý díl až za   hranu (celkově je kvalita   dílů dost různá), ale v   celkovém více >

Autor: efCZa | Hodnocení: 8 / 10

Hodiny zoufalství (1955)

Hodiny zoufalství
Poměrně slušný příběh i   herecké výkony - na tu dobu.   Ženy jsou jako vždy mírně   teatrální, dítě je na   facana, ale nakonec všechno   více >

Autor: efCZa | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.635/0.602