reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 27.2.2017 a svátek má Alexandr. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Koumáci

Crackers

Další název:
Podvodníci (SK)
Žánr:
Rok:
1983
Délka:
89 minut
Premiéra v ČR:
1.3.1989
„Komedie o složitém plánu nezdařené loupeže.“

Celkové hodnocení filmu Koumáci

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 62.3% (13 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
5.5.2011
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
21.12.2008
Lienocka22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
1.3.2009
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
22.3.2010
Out-Of-Way
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
20.1.2010
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
7.8.2012
Saara77
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.11.2005
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
17.10.2009
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
1.3.2009
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
13.8.2009
Kloby
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
1.8.2009
blackpoint
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
8.11.2007
ladzavs
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
13.11.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih44963minih44963Roseanne (1988) [TV seriál] 
Roseanne n
minih24355minih24355Ženy v ofsajdu (1971) 
Ženy v ofsajdu n
minih44410minih44410Koncert pro Satana (1971) 
The Mephisto Waltz n
minih73244minih73244Umění zapadnout (2011) 
The Art of Getting By n
minih128369minih128369O jedné dívce (2014) 
About a Girl n
minih17852minih17852Rita (1983) 
Educating Rita n
minih19858minih19858Stůl pro pět (1983) 
Table for Five n
minih15144minih15144Kojak: Osudná chyba (1989) [TV film] 
Kojak: Fatal Flaw n
minih51434minih51434V tmavých zákoutích (2006) 
Dark Corners n
minih28835minih28835Teror (1963) 
The Terror n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

62.3 %
7   - Erkul
8   - curil
3   - Lienocka22
7   - satyr
6   - Out-Of-Way
7   - Kycky
8   - Saara77
9   - oulisna
6   - rosta12
8   - Johnny1
2   - Kloby
6   - blackpoint
4   - ladzavs

TV Program

ČT1 - Cestománie (1999) [TV cyklus]

16:45 - 17:15

13 minut již uběhlo
17 minut zbývá do konce

ČT2 - Letecké katastrofy: Přehnaná p...

16:30 - 17:20

28 minut již uběhlo
22 minut zbývá do konce

NOVA - Odpolední Počasí

16:57 - 17:00

1 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

Prima - Soudní síň (2016) [TV pořad]

16:40 - 17:35

18 minut již uběhlo
37 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141657
Osobností: 606720
Fotografií: 526707
Plakátů: 254019
Obsahů a biografií: 130356

Poslední komentáře

Gangster Ka (2015)

Gangster Ka
Hynek Čermák výborný,   zvláště ty pokoutní   grimasy! Zbytek filmu se mi   však nezdál extra zdařilý   - příběh byl asi dost   limitován více >

Autor: petrusmev | Hodnocení: 5 / 10

Kočár nejsvětější svátosti (1962...

Kočár nejsvětější svátosti
První polovina ještě jakž   takž ušla. I s marným   čekáním na nějaký humor.   Druhá už se nedala. Přesto   jsem to jel podruhé, protože   mi více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 1 / 10

Na startu je delfín (1974)

Na startu je delfín
Blbina a navíc k uzoufání   nudná. Vlasta to trošku   oživuje, ale je nakrátko a   málo. Prostě film o ničem.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Psí dostihy (1983)

Psí dostihy
Některým hercům se moc   nechtělo že? Nina Švábová   byla dost hrozná. Ale klidně   pominu drobné chybičky,   když se mi to líbí celkově   a to více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Modrý drak (2012)

Modrý drak
Aniž jsem pochopil   CTCHBŘ. Takže neumím   vysvětlit, proč jsem to po   čtvrthodině   nevypnul.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.462/0.438