reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 26.2.2017 a svátek má Dorota. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Kometa

Tycus

Žánr:
Rok:
1998
Délka:
91 minut

Celkové hodnocení filmu Kometa

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 70% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
catamount
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
20.2.2007
brnvl2105
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
22.11.2009
Medousek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
17.6.2008
sluníčko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
12.8.2006
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
8.1.2014
miratskyl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
23.1.2010
strelec51
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
17.8.2014
rika-ml
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
17.2.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih38868minih38868Griffin a Phoenixová (1976) [TV film] 
Griffin and Phoenix: A Love Story n
minih7673minih7673Flashdance (1983) 
Flashdance n
minih7317minih7317Elisa (1994) 
Elisa n
minih15539minih15539Pátrací eso (1993) [Video] 
Bounty Tracker n
minih2513minih2513Absolutní peklo (1991) 
Hangfire n
minih31890minih31890Perníková věž (2002) 
Perníková věž n
minih7900minih7900Gladiátor Cop (1994) 
Gladiator Cop n
minih22453minih22453Vetřelec (1979) 
Alien n
minih27773minih27773Gladiátor (2000) 
Gladiator n
minih37884minih37884Zoufalé manželky (2004) [TV seriál] 
Desperate Housewives n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

70 %
6   - catamount
7   - brnvl2105
6   - Medousek
8   - sluníčko
10 - Gremmie
3   - miratskyl
8   - strelec51
8   - rika-ml

TV Program

ČT1 - O zlé a dobré vodě (1997) [TV ...

13:05 - 14:10

21 minut již uběhlo
44 minut zbývá do konce

ČT2 - Cesty víry: Hovory klauna s Bo...

13:15 - 13:40

11 minut již uběhlo
14 minut zbývá do konce

NOVA - Hvězdný prach (2007)

10:50 - 13:30

156 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

Prima - Jak se staví sen (2007) [TV po...

13:15 - 13:55

11 minut již uběhlo
29 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141595
Osobností: 606532
Fotografií: 526566
Plakátů: 253991
Obsahů a biografií: 130306

Poslední komentáře

Fantastická zvířata a kde je naj...

Fantastická zvířata a kde je najít
Trochu jsem se bál, že po   velkolepé sérii o Harrym   Potterovi to bude prudký pád   dolů. Ale naopak i tenhle   film se skvěle drží na   více >

Autor: bud.spencer1 | Hodnocení: 10 / 10

Spalovač mrtvol (1968)

Spalovač mrtvol
Film je tak na jedno   shlédnutí a už se k němu   nevracet. Ani Chramostová ani   Hrušínský nejsou mojím   šálkem kávy. Chramostová,   do doby, více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 5 / 10

Srdečné pozdravy z Ruska (1963)

Srdečné pozdravy z Ruska
Jako dobrodružná komedie to   bylo dobrý. Agenti z   Bulharska, Ruska, Turecka,   Anglie, nechyběl ani velký   cikánský gang a do toho J.   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Prověrka osudem (1971)

Prověrka osudem
Sovětský ´trezorový´   snímek z období 2. světové   války ukazuje nelichotivý   osud vojáka, který se vzdal   Němcům a začal s nimi   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Tohle je náš svět (2016)

Příroda vers. kapitalismus...

Tohle je náš svět
Po úvodních minutách filmu   jsem si zalebedil, pohodička   – užiju si krásnou   pohádku o tom, jak je   skvělý alternativní život   mimo více >

Autor: m6k | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.234/0.208