reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 27.2.2017 a svátek má Alexandr. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Komediograf [TV film]

Rok:
2003
Délka:
40 minut
„Pilotní díl k seriálu skečů, scének a komických dialogů“

Celkové hodnocení filmu Komediograf

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 76.7% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
9.6.2016
Robinson
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
4.8.2010
cerfik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
22.2.2012
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
31.12.2009
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
17.1.2017
phorsky1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
6.1.2008
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
8.5.2009
jambroz58
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
7.9.2009
giggle
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
18.1.2012

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih24399minih24399Život je krásný (1940) 
Život je krásný n
minih49699minih49699Králové jsou vpředu (1958) 
Kings Go Forth n
minih80770minih80770Kazatel Kalašnikov (2011) 
Machine Gun Preacher n
minih3365minih3365Automat na přání (1968) 
n
minih88985minih88985Do toho, Eddy! (2012) 
Allez, Eddy! n
minih44952minih44952Návrat pana Ripleyho (2005) 
Ripley Under Ground n
minih39748minih39748Hotel Rwanda (2004) 
Hotel Rwanda n
minih62136minih62136Python 2 (2002) [Video] 
Python 2 n
minih8021minih8021Hadí jed (1981) 
Hadí jed n
minih22188minih22188Věc (1982) 
The Thing n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

76.7 %
9   - curil
9   - Robinson
8   - cerfik
9   - satyr
5   - Kycky
10 - phorsky1
9   - rosta12
2   - jambroz58
8   - giggle
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141653
Osobností: 606711
Fotografií: 526705
Plakátů: 254017
Obsahů a biografií: 130355

Poslední komentáře

Kočár nejsvětější svátosti (1962...

Kočár nejsvětější svátosti
První polovina ještě jakž   takž ušla. I s marným   čekáním na nějaký humor.   Druhá už se nedala. Přesto   jsem to jel podruhé, protože   mi více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 1 / 10

Na startu je delfín (1974)

Na startu je delfín
Blbina a navíc k uzoufání   nudná. Vlasta to trošku   oživuje, ale je nakrátko a   málo. Prostě film o ničem.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Psí dostihy (1983)

Psí dostihy
Některým hercům se moc   nechtělo že? Nina Švábová   byla dost hrozná. Ale klidně   pominu drobné chybičky,   když se mi to líbí celkově   a to více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Modrý drak (2012)

Modrý drak
Aniž jsem pochopil   CTCHBŘ. Takže neumím   vysvětlit, proč jsem to po   čtvrthodině   nevypnul.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Otec Kondelík a ženich Vejvara (...

Otec Kondelík a ženich Vejvara
Skvělý film, skládající   se z drobných perliček.   Neviděl jsem původní   „seriál“, takže nemohu   srovnávat, ale domnívám se,   že zvuková více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.465/0.443