reklama
 
ohodnotit

Koho ofoukne větříček [TV film]

Žánr:
Rok:
1991
Délka:
45 minut
„Když princeznu větříček ofoukne, je to nemilé. Ale když jí ženicha odfoukne, je to vážné!“

Celkové hodnocení filmu Koho ofoukne větříček

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 47.1% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
argenson
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
18.9.2016
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
19.3.2016
Pitryx
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
26.4.2016
blackpoint
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
31.10.2007
butlerka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
14.5.2011
collectallaustralia
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
19.2.2016
vomil13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
15.8.2015

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih122147minih122147Na hraně (2011) [TV film] 
Three Inches n
minih53494minih53494O zrzavé Andule (1988) [TV inscenace] 
O zrzavé Andule n
minih77910minih77910Psalm 21 (2009) 
Psalm 21 n
minih37108minih37108Návrat (2003) 
Vozvraščenije n
minih106281minih106281Zápas o druhou šanci (2013) 
Home Run n
minih42764minih42764Jak jsme vysílali Hříchy pro pátera Knoxe (1992) 
n
minih129445minih129445Mocnější než slova (2013) 
Louder Than Words n
minih28783minih28783Na pokraji slávy (2000) 
Almost Famous n
minih24693minih24693Pásla kone na betóne (1982) 
Pásla kone na betóne n
minih44361minih44361Charleyova teta (1969) [TV divadelní hra] 
Charleyova teta n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

47.1 %
2   - argenson
6   - curil
2   - Pitryx
5   - blackpoint
4   - butlerka
10 - collectall
4   - vomil13

TV Program

ČT1 - (?)

12:00 - 12:20

18 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

ČT2 - Karel Absolon

12:10 - 13:10

8 minut již uběhlo
52 minut zbývá do konce

NOVA - Polední Televizní noviny, Spor...

12:00 - 12:25

18 minut již uběhlo
7 minut zbývá do konce

Prima - Siska (1998) [TV seriál]

12:15 - 13:30

3 minut již uběhlo
72 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 145765
Osobností: 619588
Fotografií: 545771
Plakátů: 260920
Obsahů a biografií: 133624

Poslední komentáře

La La Land (2016)

La La Land
Hodně pocitový film. Ne že   by jiné filmy nevyvolávaly   pocity, ale tady jde o ně v   první řadě, a terpve potom   o děj a vše ostatní.   více >

Autor: petrusmev | Hodnocení: 7 / 10

Evropa (1991)

Lars von Franz

Evropa
Vlastně je to vysloveně   „šotoušskej“ film. Vlak,   svět železnice, koleje a   lidé kolem nich, tu hrají   hlavní roli. Kafkovsky   více >

Autor: m6k

Mokrý hrob (1999) [TV film]

Mokrý hrob
Již několikrát jsem byl   upozorněn, že v mých   popiscích, se moc možným   divákům otevírám a   prozrazuji více, než- li je   zdrávo, dnes více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 7 / 10

I.Q. (1994)

I.Q.

I.Q.
Pohodová komedie, která je   jednak vtipná a také   inteligentní, a to přímo   doslova. Ač romantické   příběhy moc nemusím, tak   tenhle mi více >

Autor: dobes.pavel | Hodnocení: 8 / 10

Květiny v podkroví (1987)

pro alik46

Květiny v podkroví
Jde o serii filmu kvetiny v   podkrovi, listky ve vetru,   zivot v hrichu a pristi tyden   koreny minulosti.

Autor: michaljakubik

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.463/0.429