reklama
 
ohodnotit

Kočky neberem

Další název:
Henry má zelenou; V životě je všechno jinak
Žánr:
Rok:
1966
Délka:
79 minut
Premiéra v ČR:
10.3.1967

Celkové hodnocení filmu Kočky neberem

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 60.5% (19 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
22.8.2009
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.12.2008
Pitryx
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
8.2.2017
Hortensie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
16.12.2009
Snura
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
23.7.2005
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
14.12.2015
nick4
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
19.1.2013
fred.appl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
27.1.2009
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
8.2.2017
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
11.12.2009
biokys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
7.8.2014
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.12.2008
teisan
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
20.4.2012
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
28.7.2009
veryold3
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
21.10.2007
HANSIE242
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
23.2.2013
jirkami
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
1.11.2007
robert55
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
11.1.2016
kesud
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.8.2014

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih16475minih16475Pořádný průšvih (1986) 
A Fine Mess n
minih44591minih44591Káťa a Škubánek (1982) [TV seriál] 
Káťa a Škubánek n
minih36301minih36301Anynka a čert (1984) [TV inscenace] 
Anynka a čert n
minih44309minih44309V řetězech (2006) 
Black Snake Moan n
minih76012minih760128213: Dům hrůz (2010) [Video] 
Gacy House n
minih43221minih43221Mimo zákon (2005) 
Edison n
minih46811minih46811Případ pro Sam (1996) [TV seriál] 
Profiler n
minih60123minih60123Vražedné pochybení (2008) [TV film] 
Grave Misconduct n
minih3282minih3282Asta, můj andílek (1980) 
Asta, mein Engelchen n
minih9861minih9861Kalamita (1981) 
Kalamita n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

60.5 %
6   - curil
7   - clara.bow
1   - Pitryx
2   - Hortensie
5   - Snura
7   - melakara
6   - nick4
3   - fred.appl
6   - Kycky
7   - oulisna
8   - biokys
7   - rosta12
7   - teisan
6   - tvo
10 - veryold3
7   - HANSIE242
8   - jirkami
5   - robert55
7   - kesud

TV Program

ČT1 - Je to ten pravý? (2009) [TV fi...

20:00 - 20:55

46 minut již uběhlo
9 minut zbývá do konce

ČT2 - Válečné projekty třetí říše

20:00 - 20:55

46 minut již uběhlo
9 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě 2 (2...

20:20 - 21:35

26 minut již uběhlo
49 minut zbývá do konce

Prima - Česko hledá prezidenta

20:15 - 21:15

31 minut již uběhlo
29 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 147964
Osobností: 626689
Fotografií: 562675
Plakátů: 266853
Obsahů a biografií: 135808

Poslední komentáře

7 dní hříchů (2012)

Nemecka propaganda...

7 dní hříchů
Mam Ondreje Vetcheho fakticky   rad, skvele se umi vcitit do   role a v serialu CT 1.   Oddeleni je skvely a nejen   tam. Jenze tohle je skvar, více >

Autor: Svarcneger | Hodnocení: 1 / 10

O půlnoci sklapne past (1966)

O půlnoci sklapne past
Agent FBI Jerry Cotton do   třetice a se stejnou   literární grácií jako   předchozí snímky.   Technické postupy 60. let,   jako třeba zadní více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Budování mediálního obrazu (2017...

Budování mediálního obrazu
Jo třetí díl a opět   slušnej, řada hlášek je   vynikajících ale jen   proletí a je pořeba je   zachytit, sleduji a myslím,   že "prča" bude i nadále:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Victoria and Abdul (2017)

Victoria and Abdul
Překrásný dojemný snímek   o jedné etapě života   královny Viktorie, který to   bude mít setsakramentsky   těžké. A není divu, neboť   celkově více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Frat Party (2009)

Frat Party
Čekal jsem příběh ve stylu   jednoduchých Porky nebo   Prciček, ale tento film je   slabší. Především chybí   humor, i když v jiných   teenager více >

Autor: curil | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.323/0.279