Zari
ohodnotit

Kluci v akci [TV pořad]

Žánr:
Rok:
2005
Délka:
21 minut, vysílá se od roku 2005
Popis / Obsah / Info k filmu Kluci v akci
Televizní pořad „Kluci v akci“ přibližuje divákovi zábavnou formou vaření nejrůznějších pokrmů. Průvodci jsou dva mladí sympatičtí moderátoři – Ondřej Slanina a Filip Sajler. Oba jsou skuteční profesionálové v oblasti kulinářství. Ondřej byl členem Pražského kulinářského týmu, s nímž se mu podařilo získat bronzovou medaili z kuchařské olympiády v Erfurthu. Později převzal post vedoucího pražské restaurace PERFECT. Jeho kolega Filip působil pracovně v mnoha prestižních restauracích našich i zahraničních. Po tři roky byl kapitánem Pražského regionálního týmu, následně se stal také členem Českého národního kulinářského týmu. Zúčastnil se též mnoha významných světových soutěží v oblasti gastronomie a v již zmíněné restauraci PERFECT je spolumajitelem.

Oba mladí kulinářští specialisté jsou tedy zárukou dobré i poučné podívané. Divák v tomto pořadu nevidí jen strohou přípravu pokrmů, ale svým způsobem i malou zábavnou „šou“. Moderátoři pořadu svou odbornou práci provázejí vtipnými glosami, seznamují diváka s netradičními úpravami potravin, prozrazují i různé kulinářské „figle“, díky jimž je možno připravovaný pokrm vylepšit a lépe ochutit či upravit. Natáčí se nejen ve studiu, ale v mnoha reálech, tzv. v terénu. Jeden z nových dílů z roku 2009 byl natáčen např. na kozí farmě u Sedlčan a divák se zde dozvěděl mnoho zajímavého o využití kozího sýra.

Televizní zábavný cyklus „Kluci v akci“ se vysílá od roku 2005. Od té doby byli diváci seznámeni s mnoha a mnoha zajímavými recepty z oblasti světové i domácí kuchyně. Mnohá jídla byla též věnována různým lidovým zvykům a tradicím – např. Vánoce či doba adventní, Velikonoce apod.


Autor: Hortensie

Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
David Gulpilil

Gulpilil David

Roy Dorantes

Dorantes Roy

Naposled navštívené:
David Gulpilil

Gulpilil David

Roy Dorantes

Dorantes Roy