reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 25.2.2017 a svátek má Liliana. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Klíček ke štěstí [TV inscenace]

Žánr:
Rok:
1992
Délka:
33 minut
„Pohádka o smutném králi, jeho synu Václavovi a o lidském štěstí.“

Celkové hodnocení filmu Klíček ke štěstí

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 47% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
SvoKar
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
22.9.2012
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
1.11.2014
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
6.2.2016
petrusmev
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
1.11.2014
Persefonia
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
22.9.2012
Miggi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
22.9.2012
hrosik92
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
5.10.2012
motelij
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
6.2.2016
diana.palascakova
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
1.11.2014
Kapitan_Kloss
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
29.1.2013

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih59192minih59192Vítejte u Ch'tisů (2008) 
Bienvenue chez les Ch'tis n
minih83313minih83313Amputace (2012/1) 
Excision n
minih59663minih59663Kurevská nakládačka (2009) 
Bitch Slap n
minih18063minih18063Rozkacená sudba (1987) 
Outrageous Fortune n
minih14007minih14007Není úniku (1993) 
Nowhere To Run n
minih11365minih11365Létající třída (1973) 
n
minih129788minih129788Vánoční cesta lásky (2011) [TV film] 
Love's Christmas Journey n
minih25843minih25843Tráva je zlatej důl (1998) 
Homegrown n
minih28967minih28967Ďábelská hra (1999) 
Jawbreaker n
minih3911minih3911Beze stopy (1983) 
Without a Trace n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

47 %
4   - SvoKar
6   - curil
2   - jarda53
2   - petrusmev
5   - Persefonia
10 - Miggi
7   - hrosik92
5   - motelij
5   - diana.pala
1   - Kapitan_Kl
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141544
Osobností: 606304
Fotografií: 526446
Plakátů: 253925
Obsahů a biografií: 130296

Poslední komentáře

Zpěvačka (2017) [TV epizoda]

Zpěvačka
Do města, přijela operní   zpěvačka, je ubytována na   hotelu Popper a začnou se   dít věci, je vykraden   Koloniál, je okraden pan   lékárník. více >

Autor: jarda53

Stroj času (2002)

Jednoznačně !

Stroj času
Za mě paráda , knížku si   už nepamatuji ale jako   lajkovi mi to přijde   velkolepé jeden z filmu   který není těžké k   pochopení ( jde o více >

Autor: ph33 | Hodnocení: 8 / 10

Invaze terordaktylů (2016)

Tragédie

Invaze terordaktylů
Na tohle koukat v pátek   večer? Že jsem radši někam   nešel pařit :D Tragický   název filmu, tragické   postavy, tragické dialogy,   tragický více >

Autor: Lasy | Hodnocení: 3 / 10

Sully: Zázrak na řece Hudson (20...

Sully: Zázrak na řece Hudson
Hrdinský počin pilota nebo   prostě naučná rutina s   chladnou ? Sully dokáže, že   počítačová simulace nemá   lidský faktor.

Autor: wena | Hodnocení: 8 / 10

Texaský masakr motorovou pilou 3...

7/10

Texaský masakr motorovou pilou 3D
Ano film se mi líbil nemá   sice moc dobré efekty ale   film se mi líbil dobrý   příběh a zajímavý konec   za to shlédnutí to stojí.

Autor: Filip.Rakos | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.504/0.485