reklama
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Kletba

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 58.8% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
11.10.2009
luan66
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
11.12.2011
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
10.7.2013
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
14.9.2010
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
2.5.2014
Jerzi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
25.9.2013
jambroz58
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
7.9.2009
mishka.3
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
10.8.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih26609minih26609Statočný zlodej (1958) 
Statočný zlodej n
minih24661minih24661Sedmé nebe (1987) 
n
minih76504minih76504Modrý stát (2007) 
Blue State n
minih49461minih49461Ach, Bože (1977) 
Oh, God! n
minih37251minih37251Jeď nebo zemři (2003) [Video] 
Ride or die n
minih7947minih7947Gorily v mlze (1988) 
Gorillas in the Mist n
minih17813minih17813Revizor (1933) 
Revizor n
minih8761minih8761Hrůzná noc (1985) 
Fright Night n
minih128098minih128098Santa (2014) 
Le père Noël n
minih59014minih59014Jsem pokojská (1991) [TV film] 
Un amour de banquier n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

58.8 %
5   - curil
6   - luan66
2   - oulisna
6   - rosta12
10 - Gremmie
7   - Jerzi
1   - jambroz58
10 - mishka.3
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 143644
Osobností: 612833
Fotografií: 536445
Plakátů: 256962
Obsahů a biografií: 131661

Poslední komentáře

Jsem číslo čtyři (2011)

Jsem číslo čtyři
Poslední dobou tyhle filmy   pro teenagery přímo   nesnáším. Hlavně ty,   které mají celkem slušný   potenciál, ale dodrbou to   pitomejma více >

Autor: majkronyk | Hodnocení: 7 / 10

Zelňačka (1981)

Zelňačka
Velice slabá komedie a o SF   snad i hanba psát. Ale   nepřejížděl jsem,   párkrát se i pousmál.   Takže tu dvacku procent si to   zaslouží. více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Zelňačka (1996) [TV inscenace]

Zelňačka
Velice slabá komedie, a o SF   snad i hanba psát. Ale   nepřejížděl jsem,   párkrát se i pousmál.   Takže tu dvacku procent si to   zaslouží.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Odplata (1999)

Odplata
Ten konec to zazdil. Chlap,   který plánuje dopředu,   není schopen říci, na té   židli, co se stane mně,   stane se i Johnymu? Nebo,   třeba více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 4 / 10

Skalní plemeno (1943)

Skalní plemeno
Klasika českého filmu se   skvělými herci, velmi dobrou   kamerou a dobrým příběhem.   Pan Korbelář je zde   skvělý.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.411/0.375