Zari
ohodnotit

Kimyô na sâkasu

Další název:
Strange Circus; 奇妙なサーカス
Země:
Rok:
2005
Délka:
108 minut

Obsah filmu Kimyô na sâkasu

 
Ředitel školy zneužívá svojí dvanáctiletou dceru Mitsuko. Jeho manželka to zjistí a začne dceru nenávidět. Při jedné z hádek matka spadne ze schodů a zemře. Malá Mitsuko postupně zaujímá matčino místo. Časem, pod tíhou výčitek, to nemůže déle snášet a pokusí se spáchat sebevraždu.

Život jí zachrání, ale je upoutána na invalidní vozík, z tohoto důvodu o ni přestávám mít otec zájem. Střih. Vše, co se doposud odehrálo, je dějem románu, jehož autorem je žena upoutaná na invalidní vozík. Ač říká, že celý děj je vymyšlený, lze v napsaných řádcích vystopovat autobiografické prvky. U spisovatelky je nově zaměstnán mladík extravagantního...
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
trailer
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
japonská
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Kimyô na sâkasu >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

vojtam
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 5.7.2012
Asijská noc 1
Na tenhle šílenej,ale výbornej snímek jsem   dostal tip od uživatele Hugina,díky.Tohle byl   čtvrtý film který jsem od Sona viděl,tak že   jsem nějak tušil co mě čeká.V jeho filmech je   vše,příběh,krev,sex,zvrhlosti(kolikrát   nechutné),vraždy a psycho momenty.Klidně bych   ho nazval japonským Lynchem.Tenhle film není   výjímkou,musel jsem ho sledovat opravdu   pozorně,aby mi něco neuteklo,a abych tak nějak   pochopil o co vlastně šlo(mno,stejnak si nejsem   jistej).Opět skvělý filmový zážitek,ale   určitě film neosloví každého.Za mě 8:)
Hugin
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 17.10.2011
K vystihnutí tohoto filmu by se hodila slova   pronesená v seriálu Městečko Twin Peaks od   Davida Lynche: „Sovy nejsou tím, čím se   zdají být“. Neměl jsem nejmenší tušení, o   co ve filmu půjde. Od Sion Sona jsem prozatím   viděl pouze snímek „Klub sebevrahů“   (Jisatsu sakuru, 2001), který mě příliš   neupoutal. Co však předložil tentokrát, mně   jako divákovi, předčilo veškerá   očekávání. Rozporuplný film, vyvolávající   rozporuplné pocity. Váhal jsem, a váhám   doposud, zda je Sono geniální režisér, anebo   blázen. Nejspíš od každého trochu. Když už   jsem se orientoval a chápal jednu linii   příběhu, byl jsem zvratem vržen do linie   nové, předchozí popírající, a začínal jsem   opět od začátku. Druh filmu, který lze buď   odsoudit, nebo vychválit.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Kimyô na sâkasu (2005)Kimyô na sâkasu (2005)Kimyô na sâkasu (2005)Kimyô na sâkasu (2005)
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Eric Barker

Barker Eric

Naposled navštívené:
Eric Barker

Barker Eric