reklama
 
ohodnotit

Kid Galahad

Rok:
1961
Délka:
95 minut
„I když celkově není příliš dobrý boxer, Walter Gulick má silný pravý hák a dokáže ustát spoustu ran.“

Celkové hodnocení filmu Kid Galahad

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 62.5% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
9.10.2015
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
27.5.2011
beneva
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
9.12.2014
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
4.9.2009
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
5.11.2009
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
26.7.2010
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
18.8.2010
Nannar
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
11.10.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih46721minih46721Baby sitters (1994) 
Twin sitters n
minih64275minih64275Zvuk hluku (2010) 
Sound of Noise n
minih34768minih34768Jimmy Neutron (2001) 
Jimmy Neutron: Boy Genius n
minih4261minih4261Bláznivá na zabití (1975) 
Folle à tuer n
minih4571minih4571Brankář bydlí v naší ulici (1958) 
n
minih47799minih47799Panika (2001) 
Flying Virus n
minih132058minih132058Alenka v říši divů: Za zrcadlem (2016) 
Alice in Wonderland: Through the Looking Glass n
minih90134minih90134Nepřátelské pušky (1967) 
Hostile Guns n
minih56620minih56620Vražedná Ariel (2008) 
Killing Ariel n
minih52049minih52049Herečky (2007) 
Actrices n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

62.5 %
7   - curil
6   - Erkul
2   - beneva
7   - R.RICKIE
6   - satyr
9   - oulisna
7   - rosta12
6   - Nannar
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 144318
Osobností: 615095
Fotografií: 539216
Plakátů: 258044
Obsahů a biografií: 132151

Poslední komentáře

Tron (1982)

Tron
Hukot film i když pro mnohý   archaickej jak Metuzalem, nebo   jako nějaká vykopávka. Ale   i vykopavky můžou být cool   a nemusí ji vysílat na   Prima Cool.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 7 / 10

Tra(sgre)dire (2000)

Tra(sgre)dire
Tinto Brass když chce tak   umí natočit pěkně hustý   erotický filmeček. Carla   Karlička je šťabajzna. I   když bobry jsou bobři.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 9 / 10

Dostaňte agenta Smarta (2008)

Dostaňte agenta Smarta
Docela dobrá komedie dá se   vidět i několikrát, ale   větším časovým odstupem.   Jsou tam nové scénky,   kterým se člověk zasměje.

Autor: satyr | Hodnocení: 8 / 10

Šíleně smutná princezna (1968)

Šíleně smutná princezna
Pohádka s padesátkou na   krku. Můžu probírat   barevnou a nádhernou   výpravu, krásné exteriéry,   obsazení, písničky, šaty,   ale opakovala více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 8 / 10

V očekávání (2013)

V očekávání
Film, který je plný   absurdních momentů, nic   neříkajících dialogů a   končí podivným smířením   Lizzie a Andie nad kočárkem   s dítětem.Nic mi to   nepřineslo, kromě ztráty   času.

Autor: collen | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.562/0.521