reklama
 
ohodnotit

Když má muž problémy

Man Trouble

Další název:
Mužské starosti
Žánr:
Rok:
1992
Délka:
100 minut
„Jack Nicholson jako cvičitel psů a Ellen Barkinová jako zpěvačka, která je nucena vyhledat jeho pomoc“

Celkové hodnocení filmu Když má muž problémy

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 69.4% (17 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
cicis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
6.11.2008
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
7.9.2009
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
31.5.2009
LenC2
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
27.12.2008
Mlapiska
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
2.10.2010
payo1555
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
26.2.2012
catamount
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
25.2.2006
cerfik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
19.4.2014
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
30.9.2009
rockwoman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
17.12.2012
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.9.2009
lionheart
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
9.7.2012
sluníčko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
14.8.2006
romanovero
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
27.8.2012
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
6.11.2008
Zdenek13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
9.5.2009
Andy789
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
11.1.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih48232minih48232Garbo mluví (1984) 
Garbo Talks n
minih63459minih63459Ty, já a tvůj manžel (1968) 
Straziami, ma di baci saziami n
minih62002minih62002Smrt v dohledu (1994) 
Dead on Sight n
minih44772minih44772Kozí roh (1972) 
Kozijat rog n
minih112933minih112933Musíme odsud vypadnout (2013) 
We Gotta Get Out of This Place n
minih69913minih69913Smrtící orchidej (2011) 
Colombiana n
minih29452minih29452Dohola (2000) 
Blow Dry n
minih96295minih96295Unesená (2012) 
Stolen n
minih58585minih58585Legenda o sovích strážcích (2010) 
Legend of the Guardians: The Owls of Ga’Hoole n
minih36011minih36011Jako divoké kočky (1964) 
Les félins n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

69.4 %
7   - cicis
8   - curil
7   - pataamat
5   - LenC2
3   - Mlapiska
6   - payo1555
6   - catamount
6   - cerfik
9   - oulisna
8   - rockwoman
7   - rosta12
8   - lionheart
7   - sluníčko
10 - romanovero
6   - Johnny1
8   - Zdenek13
7   - Andy789
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 144238
Osobností: 614822
Fotografií: 538924
Plakátů: 257909
Obsahů a biografií: 132082

Poslední komentáře

Pánská jízda (2004)

Pánská jízda
Nechápu, jak sem se mohl   nechat tenkrát překecat a   jít na to do kina. To sem ty   prachy měl radši propít,   ono to po schlédnutí bylo na   několik panáků.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 2 / 10

Andělský podíl (2012)

Andělský podíl
Je to spratek, ale má talent.   Talent na to poznat kvalitní   whisky. Život je svině a   kolikrát nabídne jen jednu   šanci. Pokud ji proserete, je více >

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 8 / 10

Labyrint (2015/4) [TV epizoda]

Labyrint
Tak napětí graduje, ti co   seriál viděli vědí, co   bude dál, ale i tak to   slušně funguje napodruhé a   opravdu atmosféra, tajmeno,   napínavé momenty to vše   dobře ladí!

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Policajt ze školky (1990)

Policajt ze školky
Dle mého milá rodinná   komedie s lehce akčními   prvky myslím že jsou horší   filmy a komedie tohle se   povedlo nechápu místní   hodnocení. Má to vtip akci a   i myšlenku:-)

Autor: MADSpilkaPdy | Hodnocení: 10 / 10

Konec světa (1999)

Konec světa
Podle mě zajímavý film   vidět Arnolda v jiné roli   než terminator bylo super   skvěle zahraný super triky   a i když se zda že jsou   hluchá více >

Autor: MADSpilkaPdy | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.492/0.443