reklama
 
ohodnotit

Když má muž problémy

Man Trouble

Další název:
Mužské starosti
Žánr:
Rok:
1992
Délka:
100 minut
„Jack Nicholson jako cvičitel psů a Ellen Barkinová jako zpěvačka, která je nucena vyhledat jeho pomoc“

Celkové hodnocení filmu Když má muž problémy

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 69.4% (17 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
7.9.2009
cicis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
6.11.2008
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
31.5.2009
LenC2
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
27.12.2008
Mlapiska
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
2.10.2010
payo1555
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
26.2.2012
catamount
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
25.2.2006
cerfik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
19.4.2014
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
30.9.2009
rockwoman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
17.12.2012
romanovero
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
27.8.2012
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.9.2009
lionheart
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
9.7.2012
sluníčko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
14.8.2006
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
6.11.2008
Zdenek13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
9.5.2009
Andy789
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
11.1.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih40492minih40492Chyťte doktora! (2007) 
Chyťte doktora! n
minih19971minih19971Svatý rok (1976) 
L'année sainte n
minih25353minih25353Příběhy včelích medvídků (1984) [TV seriál] 
Příběhy včelích medvídků n
minih143792minih143792Strýček John (2015) 
Uncle John n
minih31234minih31234Muž od Sněžné řeky (1982) 
The Man from Snowy River n
minih23791minih23791Zemřít mladý (1991) 
Dying Young n
minih44376minih44376Zakletá třináctka (2004) [TV inscenace] 
Zakletá třináctka n
minih23405minih23405Zabijácká elita (1975) 
The Killer Elite n
minih54764minih54764Don Quijote (2000) 
Don Quixote n
minih36973minih36973Vykrádač hrobů (1945) 
The Body Snatcher n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

69.4 % (17)
8   - curil
7   - cicis
7   - pataamat
5   - LenC2
3   - Mlapiska
6   - payo1555
6   - catamount
6   - cerfik
9   - oulisna
8   - rockwoman
10 - romanovero
7   - rosta12
8   - lionheart
7   - sluníčko
6   - Johnny1
8   - Zdenek13
7   - Andy789

TV Program

ČT1 - Doktor z vejminku (1982) [TV s...

10:15 - 11:00

29 minut již uběhlo
16 minut zbývá do konce

ČT2 - Tajemná Brazílie - Divoký pant...

09:55 - 10:45

49 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

NOVA - Výměna manželek (2004) [TV poř...

09:40 - 10:55

64 minut již uběhlo
11 minut zbývá do konce

Prima - Katie Fforde: Hledá se táta (2...

10:20 - 12:10

24 minut již uběhlo
86 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 152331
Osobností: 636479
Fotografií: 578339
Plakátů: 275648
Obsahů a biografií: 139806

Poslední komentáře

Den vran (2012)

Den vran
Kvalitná a prepracovaná   animácia a príbeh, ktorý   chytí za srdce i zabaví.   Odkaz filmu je jasný, nič   neskrýva, nezabaluje, napriek   tomu hodnotný.

Autor: Manučao | Hodnocení: 8 / 10

Bezdružice (2015) [TV seriál]

???

Bezdružice
Nevěřil jsem že je něco   takového možné. O   hereckých kvalitách pana   Vydry si nedělám iluze už   dávno. Je to výjimka z   pravidla že více >

Autor: paseka74 | Hodnocení: 1 / 10

Král Šumavy (1959)

Král Šumavy
Musim uznat že Jiřina   Švorcová byla docela kočka.   Film měl tu správnou   atmosféru šumavských bažin   jako z příběhu bestie z   majora více >

Autor: lion71 | Hodnocení: 9 / 10

Big Ben: Smrt před oltářem (1996...

Big Ben: Smrt před oltářem
Vyšetřování smrti faráře   a jeho vztah k těm dvěma   sestrám moc zajímavé není,   ale dějová linie týkající   se sekty Dům světla je   mnohem více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 6 / 10

Big Ben: Smrt o masopustu (1998)...

Big Ben: Smrt o masopustu
Je to trochu filmařské   klišé, že vrahem je klaun.   Ale jinak docela zábavný   díl, opět se tu tvrdě šije   do nenasytné církve. Ben   vede s více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.361/0.314