reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 24.2.2017 a svátek má Matěj. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Když jsem naposledy viděl Paříž

The Last Time I Saw Paris

Další název:
La dernière fois que j'ai vu Paris, Naposledy v Paříži
Rok:
1954
Délka:
116 minut
„Melodrama podle příběhu Francise Scotta Fitzgeralda.“

Celkové hodnocení filmu Když jsem naposledy viděl Paříž

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 73.3% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
7.9.2009
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
31.5.2009
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
15.11.2007
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
25.1.2012
drticik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
3.4.2008
Zdenek13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
1.3.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih64120minih64120Na vlastní oči (1994) [TV pořad] 
Na vlastní oči n
minih67630minih67630Smrt Maria Ricciho (1983) 
La mort de Mario Ricci n
minih25937minih25937Daleko je do nebe (1972) 
Ďaleko je do neba n
minih84695minih84695Pan Žárlivý (1997) 
Mr. Jealousy n
minih21343minih21343Třetí muž (1949) 
The Third Man n
minih13678minih13678Návštěvníci (1993) 
Les visiteurs n
minih4060minih4060Billy Bathgate (1991) 
Billy Bathgate n
minih6178minih6178Děvčata, nedejte se ! (1937) 
n
minih53228minih53228Miluji tě, miluji tě (1968) 
Je t'aime, je t'aime n
minih52108minih52108Diamant 13 (2009) 
Diamond 13 n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

73.3 %
7   - curil
7   - pataamat
6   - Faye
8   - Kycky
8   - drticik
8   - Zdenek13

TV Program

ČT1 - Četníci z Luhačovic (2017) [TV...

20:00 - 21:25

48 minut již uběhlo
37 minut zbývá do konce

ČT2 - Zázračná planeta: Záhady zvíře...

20:00 - 21:00

48 minut již uběhlo
12 minut zbývá do konce

NOVA - Osamělý jezdec (2013)

20:20 - 23:10

28 minut již uběhlo
142 minut zbývá do konce

Prima - Přístav (2015) [TV seriál]

20:15 - 21:40

33 minut již uběhlo
52 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141534
Osobností: 606244
Fotografií: 526433
Plakátů: 253911
Obsahů a biografií: 130295

Poslední komentáře

Texaský masakr motorovou pilou 3...

7/10

Texaský masakr motorovou pilou 3D
Ano film se mi líbil nemá   sice moc dobré efekty ale   film se mi líbil dobrý   příběh a zajímavý konec   za to shlédnutí to stojí.

Autor: Filip.Rakos | Hodnocení: 7 / 10

Texaský masakr motorovou pilou: ...

10/10

Texaský masakr motorovou pilou: Počátek
Jo tohle se   povedlo..zajímavý příběh   a krvavá akce doufám že   leatherface(2017-2018) bude   stejně dobrý jako tento.

Autor: Filip.Rakos | Hodnocení: 10 / 10

Texaský masakr motorovou pilou (...

5/10

Texaský masakr motorovou pilou
Nic moc....po většinu filmu   se skoro nic nedělo nevim co   více říci průměr....Ale   rozhodně stojí za   shlédnutí pokud ste   fanoušky série

Autor: Filip.Rakos | Hodnocení: 5 / 10

31 (2016)

10/10

31
Asi se mi film líbil hodně   protože moc takovyhlech   filmů nevidím a opravdu sem   si to užil po celý film akce   moc se mi líbil.

Autor: Filip.Rakos | Hodnocení: 10 / 10

John Wick (2014) [2k digital]

9/10

John Wick
Po shlédnutí filmu kruhy sem   si řekl že od hororu si dám   pauzu nez vyjdou zase nějaký   perly hororoveho průmyslu..a   když sem v noci projížděl více >

Autor: Filip.Rakos | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.651/0.63