reklama
 
ohodnotit

Když do deště se dá

Baby the Rain Must Fall

Žánr:
Rok:
1965
Délka:
95 minut
„Propuštěný trestanec se po letech vrací ke své rodině.“

Celkové hodnocení filmu Když do deště se dá

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 77.8% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
5.5.2009
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
31.5.2009
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
2.4.2014
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.6.2010
limjoe
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
31.12.2009
sluníčko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.9.2006
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
16.1.2010
Zdenek13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
9.5.2009
ceskytulak
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
11.5.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih13676minih13676Návštěvní hodiny (1982) 
Visiting Hours n
minih50366minih50366Sláva jen pro mrtvé (2003) 
Pauly Shore Is Dead n
minih37012minih37012Slídil (1972) 
Sleuth n
minih15203minih15203Otec a otec (1983) 
Les compères n
minih4929minih4929Capone (1975) 
Capone n
minih34131minih34131Rabbit - Proof Fence (2002) 
Rabbit - Proof Fence n
minih126228minih126228Poltergeist (2015) 
Poltergeist n
minih32046minih32046Miluji tě k sežrání (2001) 
Trouble Every Day n
minih48348minih48348Kamikaze: V barvě (2002) 
Kamikaze: In Color n
minih31120minih31120Pan Báječný (1992) 
Mr. Wonderful n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

77.8 %
6   - curil
7   - pataamat
9   - melakara
8   - oulisna
8   - limjoe
8   - sluníčko
10 - Johnny1
8   - Zdenek13
6   - ceskytulak
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 145321
Osobností: 618551
Fotografií: 544027
Plakátů: 260343
Obsahů a biografií: 133274

Poslední komentáře

Naboso (2014)

Naboso
Viděl jsem i německou verzi   stejného filmu, která byla   předlouhou k remaku   amerického snímku, takže   mám srovnání. Je pravda,   že více >

Autor: curil | Hodnocení: 6 / 10

Naboso (2014)

Jízda na kolotoči

Naboso
Neviděl jsem originál   německý film, ale tenhle   "remake" od američanů se mi   líbil, celkem dobrý film,   snad přeslazený, ale přesto   více >

Autor: jmenuji.se.libor | Hodnocení: 7 / 10

Insomnie (2002)

Insomnie
Prostě skvělá kriminálka,   napínavá od začátku až do   konce. Rukopis Nollana   nehledejte, tohle je z trochu   jiného soudku a je vidět,   že více >

Autor: kockak1 | Hodnocení: 10 / 10

Vybíjená (2015)

Vybíjená
Od konce jsem teda čekala   trochu něco víc, ale kdybych   měla hodnotit film, jako   celek, je to celkem povedený   film.

Autor: Adule222 | Hodnocení: 8 / 10

Fantom operety (1970) [TV minisé...

Noha vod klimpru

Fantom operety
Jak ohodnotit filmový dílko,   který je nesnesitelně nudný   a pitomý? Dát nulu nejde,   tak tam teda šoupnem jeden   bodík a je po ptákách.   více >

Autor: jardiv | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.671/0.626