Zari
ohodnotit

Quién grita venganza

Další název:
I morti non si contano; Cry for Revenge; Dead Men Don't Count!
Žánr:
Rok:
1968
Délka:
88 minut

Obsah filmu Quién grita venganza

 
Velký vlastník půdy Steve Rodgers z Blagstone Hills se dozví, že v okolí městečka má vést železnice. Začne skupovat od okolních rančerů půdu. Zároveň si najme skupinu nemilosrdných banditů, kteří likvidují bez milosti rančery nesouhlasící s přepuštěním pozemků.

Bezmocní rančeři si najmou dva lovce odměn Johnnyho a Freda, aby jim pomohli v boji proti gangu a odhalili jeho vůdce. Po příjezdu do města jsou vsazeni do vězení zkorumpovaným šerifem Bobem Watsonem. Propuštění jsou na základě Rodgerse, který se je snaží přetáhnout na svou stranu, ale neúspěšně. Kromě vzájemných šarvátek situaci komplikuje dosud utajený původ Johnnyho, syna...
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

curil
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 6.8.2019
Lepší průměr spaghetti westernu, hlavně   zásluhou Anthony Steffena, v době vzniku   natáčení už zkušeného představitele hrdinů   tohoto žánru. Příběh obsahuje klasické   střílečky, gang podlých banditů, lásku ke   krásné dceři rančera (tady trochu kyslíkové   blondýně Žurakowské), kaskaderské triky a   také humor typický pro tento žánr, který   později rozvedli ad absurdum Terence Hill a Bud   Spencer. Vedlejší motiv o tom, že Johnny je   bastard zločince Steva Rodgerse, je podle mého   názoru už nadbytečný. Film měl poměrně   velký úspěch ve španělských kinech a koncem   šedesátých let patřil k   nejnavštěvovanějším.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Deb Talan

Talan Deb

Naposled navštívené:
Deb Talan

Talan Deb