reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 26.2.2017 a svátek má Dorota. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Kdo se bojí, utíká

Žánr:
Rok:
1986
Délka:
94 minut
Premiéra v ČR:
1.5.1987

Celkové hodnocení filmu Kdo se bojí, utíká

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 59.2% (13 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
argenson
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
5.8.2010
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
31.1.2009
green-tea
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
11.12.2011
Pitryx
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
13.2.2014
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
10.3.2014
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.12.2009
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
2.3.2012
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
23.2.2009
AlbertPeta
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
8.6.2006
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
27.9.2015
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
28.7.2009
HANSIE242
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
27.2.2013
pikolik77
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
29.12.2014

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih52028minih520280:1 do poločasu (1969) [TV seriál] 
Do przerwy 0:1 n
minih47247minih47247Vidění (2000) [TV film] 
The Sight n
minih29783minih29783Moje noc s Maud (1969) 
Ma nuit chez Maud n
minih50299minih50299Projekt Lazar (2008) 
The Lazarus Project n
minih102750minih102750Před půlnocí (2013) 
Before Midnight n
minih37153minih37153Den poté (2004) 
The Day After Tomorrow n
minih48697minih48697Tváří v tvář smrti (1986) 
At Close Range n
minih102747minih102747Eskil a Trinidad (2013) 
Eskil och Trinidad n
minih74523minih74523Nechápu, jak to dokáže (2011) 
I Don't Know How She Does It n
minih44404minih44404Poslední vlak (2007) 
Der letzte Zug n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

59.2 %
4   - argenson
3   - curil
6   - green-tea
4   - Pitryx
7   - hvezdyn
8   - oulisna
10 - dederon
6   - rosta12
5   - AlbertPeta
10 - Gremmie
6   - tvo
4   - HANSIE242
4   - pikolik77
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141595
Osobností: 606532
Fotografií: 526566
Plakátů: 253981
Obsahů a biografií: 130306

Poslední komentáře

Fantastická zvířata a kde je naj...

Fantastická zvířata a kde je najít
Trochu jsem se bál, že po   velkolepé sérii o Harrym   Potterovi to bude prudký pád   dolů. Ale naopak i tenhle   film se skvěle drží na   více >

Autor: bud.spencer1 | Hodnocení: 10 / 10

Spalovač mrtvol (1968)

Spalovač mrtvol
Film je tak na jedno   shlédnutí a už se k němu   nevracet. Ani Chramostová ani   Hrušínský nejsou mojím   šálkem kávy. Chramostová,   do doby, více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 5 / 10

Srdečné pozdravy z Ruska (1963)

Srdečné pozdravy z Ruska
Jako dobrodružná komedie to   bylo dobrý. Agenti z   Bulharska, Ruska, Turecka,   Anglie, nechyběl ani velký   cikánský gang a do toho J.   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Prověrka osudem (1971)

Prověrka osudem
Sovětský ´trezorový´   snímek z období 2. světové   války ukazuje nelichotivý   osud vojáka, který se vzdal   Němcům a začal s nimi   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Tohle je náš svět (2016)

Příroda vers. kapitalismus...

Tohle je náš svět
Po úvodních minutách filmu   jsem si zalebedil, pohodička   – užiju si krásnou   pohádku o tom, jak je   skvělý alternativní život   mimo více >

Autor: m6k | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.484/0.459