reklama
 
ohodnotit

Káva a cigarety III - Někde v Kalifornii

Coffee and Cigarettes III.

Další název:
Coffee and Cigarettes: Somewhere in California
Žánr:
Rok:
1993
Délka:
12 minut

Celkové hodnocení filmu Káva a cigarety III - Někde v Kalifornii

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 80% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
MARi0
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
26.6.2012
Perhonen
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
13.3.2012
Zdenek13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
15.5.2009
julcas5
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
7.3.2015
Uchylvkleci
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
1.4.2011
galil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.10.2007
T.A.J.Hozák
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
5.10.2016

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih23874minih23874Zlatá reneta (1965) 
Zlatá reneta n
minih32266minih32266Shania Twain - The Platinum Collection (2001) 
n
minih48498minih48498Pokrevní bratři (1999) 
Eastside n
minih42059minih42059Elita Armády (2006) 
The Hard Corps n
minih29711minih29711Nežádej svůj poslední tanec (2001) 
Save the Last Dance n
minih41211minih41211Sestry v Londýně (2001) 
Winning London n
minih28181minih28181Moulin Rouge (2001) 
Moulin Rouge n
minih33372minih33372Underworld (2003) 
Underworld n
minih21184minih21184Top Gun (1986) 
Top Gun n
minih5586minih5586Červený a černý (1954) 
Le Rouge et le noir n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

80 %
8   - MARi0
8   - Perhonen
7   - Zdenek13
9   - julcas5
8   - Uchylvklec
7   - galil
9   - T.A.J.Hozá
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 144334
Osobností: 615130
Fotografií: 539253
Plakátů: 258067
Obsahů a biografií: 132151

Poslední komentáře

Rivalky na hrazdě (2016)

Rivalky na hrazdě
Sportovní film z prostředí   gymnastiky, kde rivalita   patnáctiletých,   šestnáctiletých holek je   neskutečná, což film docela   dobře více >

Autor: curil | Hodnocení: 3 / 10

Létající Kiwi (2012)

Létající Kiwi
Závody na kárách je pro   děti dobrý "sport". Pokud si   vše vyrábí samy, naučí se   základy manuální práce. I   když je Austrálie daleko,   více >

Autor: curil | Hodnocení: 5 / 10

Operace: Koukej kolem sebe! (201...

Operace: Koukej kolem sebe!
Méně než průměrný   dětský film, jako rodinný   těžko, pro dospělé jedince   je to vyloženě nudná   záležitost. Opět parta   dětí různých ras, více >

Autor: curil | Hodnocení: 4 / 10

Čarodějův učeň (2010)

Čarodějův učeň
Cage se nikdy hrát nenaučí,   takže předvádí svojí   obvyklou, stereotypní postavu   se dvěma typy obličejů. O   kvalitách filmu: stačí   více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 2 / 10

Doba ledová: Mamutí drcnutí (201...

Doba ledová: Mamutí drcnutí
Moc se mi to nelíbilo, nedá   se to porovnat s předchozími   díly a stejně, jak se píše   v předchozích   komentářích, "nevěřila   jsem" tomu. Je to škoda.

Autor: Alix | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.313/0.274