Zari
ohodnotit

Karambol

Carambola

Žánr:
Země:
Rok:
1974
Délka:
100 minut

Komentáře k filmu Karambol

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 2
martin.stusak.9
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 1.10.2017
Když se vysloví jména Paul   L. Smith a Antonio Cantarora,   okamžitě se u diváků   vybaví ´Dva výtečníci´.   Dva filmy s touto dvojicí,   kteří vlastně napodobují   slavné snímky ze   současnosti Spencera a Hilla.   A nutno uznat, že velmi   dobře. Málokdo už ale ví,   že oba natočili obdobnou,   taktéž dvojici filmů rok   před tím a to pod názvem   ´Karambol´ dějově se   odehrávající na divokém   západě a opět po vzoru   Spencera a Hilla. Vlastně   charakterově a vtipem jakoby   jim přímo z oka vypadli.   Úspěch byl asi impulsem v   tomto pokračovat právě   těmi výtečníky. Popisovat   film je tedy nošením dřeva   do lesa. S porovnáním s duem   S&H je to atmosférou,   humorem, živostí a vůbec   celou zábavností naprosto   stejné. Film tedy neurazí a   pokud to někdo odsoudí už   jenom z důvodu vykrádání   nebo hraní si na někoho   jiného, jeho věc. Film svůj   účel splňuje a to je   hlavní. Jen tak pro   zajímavost, Paul L. Smith je   stejně jako Bud Spencer po   smrti a Antonio Cantafora se   stejně jako Terence Hill   těší plnému zdraví. Není   to zvláštní?
Pitryx
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 5.10.2017
Mně tento žánr baví, ale   tohle mi vůbec nesedlo, a to   svým dějem. Autoři to asi   pochopili, když později   dělali krásně jednoduché   „Šimony a Matouše“.   Rvaček dost, i když   poslabších, ale ten děj byl   zbytečně zamotaný, spousta   postav, některé zbytečné,   prostě takový divný   mišmaš. Navíc, připravit   diváka o závěrečnou   rvačku, to je proti   pravidlům, a tím to dost   pokazili.
Docela by   mne zajímalo, proč všude   uvádíme Antonio Cantafora   když je v originálních   titulcích a na většině   plakátů uveden Michael Coby.   Má se psát jméno, pod   kterým herec ve filmu hraje.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Bolkoviny (1997) [TV pořad]

01:10 - 01:50

23 minut již uběhlo
17 minut zbývá do konce

ČT2 - Mořští vlci (1980)

00:20 - 02:15

73 minut již uběhlo
42 minut zbývá do konce

NOVA - Kluk od vedle (2015)

00:55 - 02:45

38 minut již uběhlo
72 minut zbývá do konce

Prima - Dech života (1987)

00:30 - 03:25

63 minut již uběhlo
112 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Quincy Jones

Jones Quincy

Naposled navštívené:
Quincy Jones

Jones Quincy