ohodnotit

Kapitán Nemo a podmořské město

Captain Nemo and the Underwater City

Žánr:
Rok:
1969
Délka:
105 minut
„Podmořský ráj kapitána Nema je zlatou klecí.“

Celkové hodnocení filmu Kapitán Nemo a podmořské město

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 60% (15 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
23.9.2013
Pitryx
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
4.3.2017
PORTER
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
30.9.2013
thejduk
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.9.2013
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
19.4.2008
WaM
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
22.5.2005
AfroWoman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
5.7.2014
Kiki-Jiki
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.8.2009
Janinka73
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
15.1.2010
Tominko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
13.3.2008
pan.bk
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
29.10.2007
maznax
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
9.6.2008
mbartos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
17.8.2007
travj
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.5.2016
bookmen
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
25.9.2013

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih83413minih83413ACAB: Všichni policajti jsou parchanti (2012) 
A.C.A.B.: All Cops Are Bastards n
minih38579minih38579Městečko South Park (1997) [TV seriál] 
South Park n
minih12399minih12399Michael Jackson - Video Greatest Hits /History (1995) 
Michael Jackson - Video Greatest Hits /History n
minih30731minih30731Nejhorší obavy (2002) 
The Sum of All Fears - Der Anschlag n
minih59728minih59728Peripetie zpěvu (1985) 
Peripetie zpěvu n
minih9316minih9316Jaká to rozkošná válka! (1969) 
Oh! What a Lovely War n
minih4112minih4112Bílý tesák (1991) 
White Fang n
minih24748minih24748Touha zvaná Anada (1969) 
Túžba zvaná Anada n
minih32888minih32888Dům z písku a mlhy (2003) 
The House of Sand and Fog n
minih12180minih12180Maximální riziko (1996) 
Maximum Risk n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

60 % (15)
7   - curil
1   - Pitryx
5   - PORTER
7   - thejduk
7   - rosta12
6   - WaM
4   - AfroWoman
6   - Kiki-Jiki
6   - Janinka73
8   - Tominko
9   - pan.bk
7   - maznax
5   - mbartos
6   - travj
6   - bookmen
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 154545
Osobností: 639985
Fotografií: 588791
Plakátů: 279704
Obsahů a biografií: 141600

Poslední komentáře

Zázračná planeta II (2016) [TV m...

Zázračná planeta II
Skvělý dokument, skvostné   záběry. No, je to k pláči,   že to všechno jednou   zničíme. Naštěstí,   příroda si časem s námi a   tím vším poradí...

Autor: Krupe | Hodnocení: 10 / 10

Jack staví dům (2018)

Výborný film. 80%

Jack staví dům
Je to výborný thriller,   ktorý má malé chybičky,   ale dokážem tvorcom tie   chybičky odpustiť. Možno si   ho niekedy v budúcnosti   pozriem více >

Autor: ExpertRaptor | Hodnocení: 8 / 10

Táta je doma (2015)

Táta je doma
Táta je doma představuje   povedený biják, který si   můžete užít, i když   nemáte (nevlastní) děti,   bývalého manžela či   bývalou manželku. více >

Autor: Venom_TomHardy | Hodnocení: 9 / 10

Táta je doma 2 (2017)

Výborný film. 75%

Táta je doma 2
Je to výborná komédia,   ktorá má malé chybičky,   ale dokážem tvorcom tie   chybičky odpustiť. Možno si   ju niekedy v budúcnosti   pozriem ešte raz. P.S.: Je to   trochu slabšie ako prvá   časť.

Autor: ExpertRaptor | Hodnocení: 7 / 10

Z Paříže do Paříže (2017)

Z Paříže do Paříže
Po dlouhé době film z   období druhé světové   války, který mě potěšil.   Jde o mé oblíbené období a   navíc francouzské   prostředí rozdělené více >

Autor: curil | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2019, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.291/0.259