reklama
 
ohodnotit

Kapitán Nemo a podmořské město

Captain Nemo and the Underwater City

Žánr:
Rok:
1969
Délka:
105 minut
„Podmořský ráj kapitána Nema je zlatou klecí.“

Celkové hodnocení filmu Kapitán Nemo a podmořské město

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 60% (15 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
23.9.2013
Pitryx
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
4.3.2017
PORTER
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
30.9.2013
thejduk
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.9.2013
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
19.4.2008
WaM
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
22.5.2005
AfroWoman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
5.7.2014
Kiki-Jiki
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.8.2009
Janinka73
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
15.1.2010
Tominko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
13.3.2008
pan.bk
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
29.10.2007
maznax
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
9.6.2008
mbartos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
17.8.2007
travj
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.5.2016
bookmen
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
25.9.2013

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih108074minih108074Poslední přání (2006) 
The Last Request n
minih61444minih61444Svědek proti mafii (1998) [TV film] 
Witness to the Mob n
minih47536minih47536První jízda (2002) [Video] 
Getting There n
minih5099minih5099C.I.A. Krycí jméno: Alexa (1993) 
CIA Code Name: Alexa n
minih2329minih2329100 000 dolarů na slunci (1963) 
Cent mille dollars au soleil n
minih86014minih86014V očekávání zázraku (2009) [TV film] 
Expecting a Miracle n
minih53608minih53608Branky, body, vteřiny (1956) [TV pořad] 
Branky, body, vteřiny n
minih13040minih13040Můj nepřítel (1985) 
Enemy Mine n
minih132008minih132008Vítejte u mě (2014) 
Welcome to Me n
minih40874minih40874Gillesova žena (2004) 
La femme de Gilles n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

60 % (15)
7   - curil
1   - Pitryx
5   - PORTER
7   - thejduk
7   - rosta12
6   - WaM
4   - AfroWoman
6   - Kiki-Jiki
6   - Janinka73
8   - Tominko
9   - pan.bk
7   - maznax
5   - mbartos
6   - travj
6   - bookmen
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 151254
Osobností: 635352
Fotografií: 575885
Plakátů: 273942
Obsahů a biografií: 139064

Poslední komentáře

Nevěstin otec (1950)

Nevěstin otec
Vdávat dceru? No, to je   pěkná lapálie. Hlavně pro   peněženku. Skromný rodinný   příběh vypráví   ´Nevěstin otec´, tedy   přesněji řečeno, více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 9 / 10

Pyramida hrůzy (1985)

Pyramida hrůzy
Sir Arthur Conan Doyle nikdy   nic nenapsal o   nejslavnějším detektivovi   všech dob Sherlocku Holmesovi   z jeho mladých let a tak   berme více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 9 / 10

Jeepers Creepers II (2003)

Jeepers Creepers II
Druhý díl se mi líbil   mnohem víc, než ten první.   Dost se mi líbí filmy se   středoškoláky. Líbilo se   mi, že jsem se bála víc,   než u prvního dílu. Herci   opět skvělí.

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Jeepers Creepers (2001)

Jeepers Creepers
Horor mě zaujal podle popisu.   Taky se mi docela líbilo, že   jsem na film s takovým   tématem nebo   spíš...příšerou ještě   nenarazila. více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 7 / 10

Jeníček a Mařenka: Lovci čaroděj...

Jeníček a Mařenka: Lovci čarodějnic
Nikdy jsem nebyla   fanoušek...jak to   říct...středověkých   filmů. Ani pohádky Jeníček   a Mařenka ani čarodějnic.   Proto mě o to víc   více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.264/0.225