ohodnotit

Kanadská slanina

Canadian Bacon

Žánr:
Rok:
1995
Délka:
91 minut

Celkové hodnocení filmu Kanadská slanina

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 63.6% (14 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
19.4.2009
Jean-Paul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
7.1.2015
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.1.2010
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
15.1.2009
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
10.5.2015
POMAJZ
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
3.4.2010
limec
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
23.4.2016
respect
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
6.1.2019
orimkacsirp
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.1.2015
Lepo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
14.9.2017
TommyKindernay
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
20.8.2010
Nik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
12.6.2014
Jarda30
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
4.7.2009
Mantichora
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
31.1.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih11915minih11915Malý lord Fauntleroy (1980) 
The Little Lord Fauntleroy n
minih29676minih29676Generál (2000) 
The Crossing n
minih37191minih37191Zabijte krále (2003) 
To Kill a King n
minih16100minih16100Podvodníci z New Jersey (1994) 
Clerks n
minih9956minih9956Karanténa (1999) [TV film] 
Quarantine n
minih98535minih98535Zázrační pejsci (2003) [TV film] 
Miracle Dogs n
minih44936minih44936Neorané pole (2000) [TV film] 
Run the Wild Fields n
minih4466minih4466Bonnie a Clyde (1967) 
Bonnie and Clyde n
minih72925minih72925Ranvej (2010) 
The Runway n
minih73181minih73181Superclásico (2011) 
SuperClásico n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

63.6 % (14)
8   - curil
6   - Jean-Paul
8   - oulisna
6   - rosta12
10 - Gremmie
5   - POMAJZ
4   - limec
6   - orimkacsir
8   - respect
10 - Lepo
8   - TommyKinde
3   - Nik
6   - Jarda30
1   - Mantichora
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 154545
Osobností: 639985
Fotografií: 588790
Plakátů: 279699
Obsahů a biografií: 141600

Poslední komentáře

Jack staví dům (2018)

Výborný film. 80%

Jack staví dům
Je to výborný thriller,   ktorý má malé chybičky,   ale dokážem tvorcom tie   chybičky odpustiť. Možno si   ho niekedy v budúcnosti   pozriem více >

Autor: ExpertRaptor | Hodnocení: 8 / 10

Táta je doma (2015)

Táta je doma
Táta je doma představuje   povedený biják, který si   můžete užít, i když   nemáte (nevlastní) děti,   bývalého manžela či   bývalou manželku. více >

Autor: Venom_TomHardy | Hodnocení: 9 / 10

Táta je doma 2 (2017)

Výborný film. 75%

Táta je doma 2
Je to výborná komédia,   ktorá má malé chybičky,   ale dokážem tvorcom tie   chybičky odpustiť. Možno si   ju niekedy v budúcnosti   pozriem ešte raz. P.S.: Je to   trochu slabšie ako prvá   časť.

Autor: ExpertRaptor | Hodnocení: 7 / 10

Z Paříže do Paříže (2017)

Z Paříže do Paříže
Po dlouhé době film z   období druhé světové   války, který mě potěšil.   Jde o mé oblíbené období a   navíc francouzské   prostředí rozdělené více >

Autor: curil | Hodnocení: 9 / 10

Modlitba lovce (2017)

Modlitba lovce
Dlouho jsem se tak nenudil u   sledování "akčního" filmu.   Dávám jen deset kusů   krásné Odeye Rushové,   protože jen kvůli ní se na   to dalo jakž takž koukat.   Jinak to byla absolutní   ptákovina.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 1 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2019, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.339/0.3