reklama
 
ohodnotit

Kanadská slanina

Canadian Bacon

Žánr:
Rok:
1995
Délka:
91 minut

Celkové hodnocení filmu Kanadská slanina

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 62.3% (13 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
19.4.2009
Jean-Paul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
7.1.2015
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.1.2010
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
15.1.2009
POMAJZ
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
3.4.2010
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
10.5.2015
limec
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
23.4.2016
orimkacsirp
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.1.2015
TommyKindernay
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
20.8.2010
Nik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
12.6.2014
Lepo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
14.9.2017
Jarda30
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
4.7.2009
Mantichora
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
31.1.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih113164minih113164Kainovo pronásledování: Přísaha (2001) 
Chasing Cain n
minih24842minih24842Ze všech jediná (1937) 
n
minih28371minih28371Oheň nenávisti (1999) [TV film] 
Absence of the Good n
minih66434minih66434Vysoká karetní hra (1972) 
Lo Scopone scientifico n
minih39309minih39309Andělé s ocelovým hlasem (2004) 
Iron Jawed Angels n
minih67521minih67521Správná věc (1989) 
Getting It Right n
minih49778minih49778Oběť a vrah / Vražda ve vnitrozemí (2007) [TV film] 
Joanne Lees: Murder in the Outback n
minih5817minih5817Dallas: J.R. se vrací (1996) [TV film] 
Dallas: J.R. Returns n
minih48555minih48555Tvář anděla (2007) 
The Stone Angel n
minih145723minih145723Mordparta (2016) [TV seriál] 
Mordparta n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

62.3 %
8   - curil
6   - Jean-Paul
8   - oulisna
6   - rosta12
5   - POMAJZ
10 - Gremmie
4   - limec
6   - orimkacsir
8   - TommyKinde
3   - Nik
10 - Lepo
6   - Jarda30
1   - Mantichora
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 148379
Osobností: 627642
Fotografií: 565770
Plakátů: 268342
Obsahů a biografií: 136204

Poslední komentáře

Top Gear (1978) [TV pořad]

Cože? Ono je to o autech?

Top Gear
Ano je.
Trio Clarkson,   Hammond a May dalo divákům   něco, co milují. A je jedno,   jestli jste Čech, Američan,   nebo Číňan. Oni dali lidem, více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 10 / 10

Pohroma v klášteře (1986) [TV ep...

Pohroma v klášteře
V této epizodě Tripitaka se   Sunem navštívili klášter s   hamižným opatem, který se   pro získání vzácného   roucha neštítil ani vraždy.   více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 9 / 10

Extra Zigda (1996) [TV seriál]

Extra Zigda
Zřejmě nejméně vydařený   a pravděpodobně i poslední   francouzský sitcom natočený   pod hlavičkou společností   AB Productions. Azoulay ho   více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 3 / 10

Tajuplný ostrov (1973) [TV seriá...

Tajuplný ostrov
Tento seriál je pro mě   novinka, nikdy dřív jsem ho   neviděl, takže nostalgii do   hodnocení započítat nemohu.   Už jsem viděl více   více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 4 / 10

Sanitka 2 (2013) [TV seriál]

Sanitka 2
Tohle pokračování Sanitky   je vrcholem trapnosti a   nevkusu. Doslova v každém   dílu minimálně dvě   téměř erotické scény,   většinou na více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.261/0.229