reklama
 
ohodnotit

Kanadská slanina

Canadian Bacon

Žánr:
Rok:
1995
Délka:
91 minut

Celkové hodnocení filmu Kanadská slanina

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 62.3% (13 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
19.4.2009
Jean-Paul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
7.1.2015
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.1.2010
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
15.1.2009
POMAJZ
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
3.4.2010
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
10.5.2015
limec
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
23.4.2016
orimkacsirp
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.1.2015
TommyKindernay
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
20.8.2010
Nik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
12.6.2014
Lepo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
14.9.2017
Jarda30
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
4.7.2009
Mantichora
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
31.1.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih115887minih115887Vánoční srdce (2012) [TV film] 
The Christmas Heart n
minih44993minih44993Black Books (2000) [TV seriál] 
Black Books n
minih34173minih34173Čekají na Godota (1965) 
Čakajú na Godota n
minih37469minih37469Rande s celebritou (2004) 
Win a Date with Tad Hamilton! n
minih13079minih13079Muž bez hvězdy (1955) 
Man Without a Star n
minih52532minih52532Revoluce paní Ratcliffové (2007) 
Mrs. Ratcliffe's Revolution n
minih48611minih48611Vzpoura v Seattlu (2007) 
Battle in Seattle n
minih88838minih88838Appassionata (1974) 
Appassionata n
minih26667minih26667Modlitba pro Kateřinu Horovitzovou (1965) [TV inscenace] 
n
minih12658minih12658Mladý Winston (1972) 
Young Winston n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

62.3 % (13)
8   - curil
6   - Jean-Paul
8   - oulisna
6   - rosta12
5   - POMAJZ
10 - Gremmie
4   - limec
6   - orimkacsir
8   - TommyKinde
3   - Nik
10 - Lepo
6   - Jarda30
1   - Mantichora

TV Program

ČT1 - AZ-kvíz (1997) [TV pořad]

00:30 - 00:55

14 minut již uběhlo
11 minut zbývá do konce

ČT2 - Letecký provoz

00:35 - 01:30

9 minut již uběhlo
46 minut zbývá do konce

NOVA - Beze stopy (2002) [TV seriál]

23:50 - 00:45

54 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

Prima - Jetelín (2016) [TV seriál]

00:30 - 00:55

14 minut již uběhlo
11 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 151237
Osobností: 635268
Fotografií: 575811
Plakátů: 273885
Obsahů a biografií: 139053

Poslední komentáře

Já, pomsta (2016)

Já, pomsta
A zase jedna pomsta.   Švejkovsky řečeno.   “Zabili jste mi manželku,   tak tady máte přes   držku!” Námět hodný   filmové tvorby Stevena více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 6 / 10

Odstřelovač (2007)

Odstřelovač
Po shlédnutí tohoto snímku   napadá otázka týkající se   roku 1963. Opravdu s   atentátem na JFK neměly   tajné služby co dočinění?   Snímek více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Pan Dokonalý (2015)

Pan Dokonalý
Pořádně ulítlá a   praštěná komedie. Rozhodně   je to švanda, i když trochu   přehnaná. Anna Kendrick je   skvělá a pořád vypadá,   jako sjetá. více >

Autor: Izzy8635 | Hodnocení: 7 / 10

Likvidátor (1996)

PROCESOR!

Likvidátor
Tak přiznám se, že mi   tenhle film unikl a poprvé ho   viděl až včera. Chápu, že   je to přes dvacet let, ale i   tak si troufám tvrdit, že   více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 4 / 10

Avengers (2012)

Avengers
Superhrdinové pěkně   pohromadě. První z dlouhé   řady filmů mile překvapil   tím, že to tvůrci   nepřehnali a nepokazili,   takže vcelku slušná   podívaná.

Autor: MildaX | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.291/0.259