Zari
ohodnotit

Obsah filmu Kanadská jízdní policie

 
Na počátku devatenáctého století se některé indiánské kmeny žijící v rezervaci ve Skalnatých horách vzbouřily. Kanadská jízdní policie Mounties vzpouru potlačila a nastolila znovu suverenitu anglické koruny.

V téže oblasti hledá texaský ranger uprchlého zločince, přitom se střetává s Kanaďany. Američan se stane velkým rivalem jednoho z kanadských jízdních policistů, protože se oba zamilují do stejné ženy.

Na pozadí velkolepé přírodní kulisy natočil Cecil B. De Mille skvělý western s poutavými dialogy. Jakožto specialista na "velké náměty" vytvořil režisér divácky velice poutavý příběh, který se stal hojně navštěvovaným filmem. Dosti...
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

Manučao
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 13.3.2016
"Červenokabátnici"
Dobrodružnejšia štúdiovka z ďalekých   končín severnej Kanady, ktorej veľmi pristane   (asi neskoršie) okolorovanie. Vynikajú Kabáty   krvavočervenej farby alias Kanadská jazdná   polícia, ktorá je pateticky ospevované od   začiatku do konca. Čo už, divák musí mať na   pamäti, že film je viac ako 7 desaťročí   starý. Škoda, že dramatický ráz filmu je   korigovanými viacerými humornými excesmi.   Cooper dostáva tiež priveľa vtipálkovského   priestoru. Ale to až tak nemení na dojme, že sa   jedná o poctivú filmárčinu. Pre zaujímavosť   - Kanada sa od britskej kráľovnej plne   odčlenila až v 20. - 30. rokoch 20. storočia;   jej jazdná polícia pretrvala do dnešních dní.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Kanadská jízdní policie (1940)Gary Cooper (1) Madeleine CarrollKanadská jízdní policie (1940)Kanadská jízdní policie (1940)
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Něco lehčího

Něco lehčího

Naposled navštívené:
Něco lehčího

Něco lehčího