Zari
ohodnotit

Kámoš 2

Shiloh 2: Shiloh Season

Žánr:
Rok:
1999
Délka:
96 minut

Obsah filmu Kámoš 2

 
Od doby, kdy v prvním dílu školák Marty Preston získal od svého zlého souseda psa Kámoše, se kterým se pochopitelně stali nejlepšími kámoši, neuplynulo ještě moc času. Léto ale už skončilo. Marty se vrací do školy a bídácký soused-opilec Judd Travers je stále v ráži. Trvá na tom, že Kámoš stále patří jemu, a neustále Martyhi pomlouvá a očerňuje. Ten se Kámoše samozřejmě nemíní vzdát, ale místo aby zahořklého souseda obvyklým filmovým způsobem zlikvidoval, pokusí se s ním raději spřátelot. Překvapivě milá podívaná pro celou rodinu.
Cinema 2000/7/115,

Autor/Zdroj: /Cinema

 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

Matematicka
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 15.10.2011
Pěkný rodinný film
Film s velice pěknou myšlenkou pro děti i   dospělé: každý člověk, ať je jakkoliv zlý,   se může ještě změnit. Pomáhá k tomu   především láska a laskavost. Tato myšlenka a   její zpracování i občasné úvahy i nejistoty   hlavního hrdiny jsou důvodem, proč stojí za to   se na film podívat. Samozřejmě také pěkný   pejsek Kámoš :-)
Co už je méně   přesvědčivé, jsou dost prkenní rodiče,   často i hlavní hrdina, stále usměvavá   učitelka ve škole... prostě zpracování je   značně naivní a americké a ne "ze   života", ale u rodinného filmu by to snad   nemuselo tolik vadit. Škoda také   nepřesvědčivého českého dabingu...
Přesto   film doporučuji ke zhlédnutí i k zamyšlení:   Dáváme těm, kdo nám v našem okolí   "vadí", ještě šanci? Co bychom mohli   změnit svým laskavým přístupem k nim?


Hodnocení:n12345678910
Reklama

Podobné filmy

Kámoš 3 (2006)

 Kámoš 3 (2006)
Kámoš 3 n
Saving Shiloh
Žánr: drama / rodinný
Země: Spojené státy americké
Režie: Sandy Tung

(pokračování)

Kámoš (1996)

 Kámoš (1996)
Kámoš n
Shiloh
Žánr: rodinný
Země: Spojené státy americké
Režie: Dale Rosenbloom

(pokračování)

Reklama