Zari
ohodnotit

Kamarádova holka

My Best Friend's Girl

Další název:
Bachelor No. 2 / Hra bez pravidiel (SK)
Rok:
2008
Délka:
101 minut
Premiéra v ČR:
15.1.2009
„Proč je drsňák lepší než slušňák? Jedna žena, dva muži a hra bez pravidel.“
Popis / Obsah / Info k filmu Kamarádova holka
Pohledný Tank má neobvyklý vedlejší příjem. Najímají si ho muži, s nimiž se rozešly přítelkyně, aby je sbalil, a pak se k nim choval tak příšerně, že se rády vrátí k bývalým partnerům. Vše spolehlivě funguje, dokud se s jeho kamarádem Dustinem nerozejde zbožňovaná Alexis, protože si před vážným vztahem chce na radu kamarádky Ami užít trochu nezávazného sexu. Tank se s ní nenápadně seznámí, domluví si s ní rande, situace se mu však brzy začne vymykat z rukou. Alexis se totiž před prvním rande opije a nevázaným chováním ho zcela vyvede z míry. Ani další pokusy nedopadnou nejlépe a Tank poruší své zásady, když neodolá a stane se jejím milencem, což Dustin zjistí, když po nevydařeném rande vtrhne k Alexis a přistihne s ní Tanka. Kamarádi se rozejdou, ale Tank zjistí, že se do Alexis zamiloval a pozve ji na opravdové rande, které si skvěle užijí. Alexis se rozhodne jít na sestřinu svatbu s Tankem místo s Dustym, svatba však nedopadne podle očekávání. Tank zjistí, že ženichem je Josh, kterému dokonale hnusným rande vrátil Rachel. Rachel zjistí, že si sestra přivedla muže, s nímž prožila nejnechutnější rande. A mezi svatebčany je celá řada Tankových bývalých klientů. A to je jen začátek trapasů. Navíc se v nejméně vhodnou chvíli objeví Dusty a veřejně vyzradí, čím si Tank přivydělává.

Zdroj: Nova


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Kamarádova holka
Další pohodová komedie, tentokrát od amerického režiséra Howarda Deutche. Co dělat když Vás opustí přítelkyně? Přesně tímto problémem se zabývá Tank. Chodí za ním nešťastní pánové, aby jim s tímto problémem pomohl. Tank se tedy pokusí "zbalit" jejich přítelkyně, a pak se k nim začne chovat otřesně. Dívky rychle pochopí, co měli ve svém bývalém přiteli a vrátí se k němu. Vše klape jen do té doby než Tanka o pomoc požádá jeho nejlepší kamarád. Zde už začíná jít o krk, ale více až ve filmu...


Autor: Justik66

Popis / Obsah / Info k filmu Kamarádova holka
Půvabná Alexis cítí, že má nejvyšší čas užít si nezávazný sex. Rozejde se proto s přítelem Dustinem, který ji zbožňuje, byť se spolu ještě nemilovali, a vrhne se s chutí do víru života. Nic však není tak úplně jednoduché: na první rande sice pozve mladou právničku poměrně zajímavý týpek Tank, ale ona netuší, že jejich seznámení zprostředkoval Dustin. Jeho kamarád má totiž báječný vedlejší příjem: za úplatu předvádí ženám, které se rozešly se svými zhrzenými partnery, odporného a nechutného hulváta, a tak je zažene zpět do zavržené náruče. Těžko říci, co chtěli tvůrci v čele s režisérem Howardem Deutchem komedií Kamarádova holka říci. Jejich dílko není ani vtipné, ani zábavné, nýbrž povrchní a plné primitivní vulgarity. Lidé se v něm neumějí chovat, hlavní hrdinka mluví s plnou pusou a Tankův otec, vysokoškolský profesor (Alec Baldwin) je urputný a excentrický sukničkář. Sexuální hrátky ústřední dvojice jsou ovšem pojaty cudně, neboť o sexu se tu spíše jen mluví. Padne pár „zaručeně dobrých“ rad, rozuzlení zápletky nikoho nepřekvapí a výsledkem je podprůměrný film, připomínající komedii Jak ztratit kluka v 10 dnech (FP 6/2003), v němž Kate Hudsonová hrála úspěšnou redaktorku, která chce marně dokázat, že není nic snazšího než zprotivit se druhému pohlaví. Možná se autoři snažili dorovnat úspěšným titulům z produkce Judda Apatowa, to se jim ovšem nepodařilo.
-kat-, Filmový přehled 2009/2


Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Dary hadího krále (1977) [TV i...

14:05 - 15:00

39 minut již uběhlo
16 minut zbývá do konce

ČT2 - Zázraky techniky

14:00 - 14:45

44 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

NOVA - To ty nosíš smůlu, lásko (2023...

13:35 - 15:50

69 minut již uběhlo
66 minut zbývá do konce

Prima - Zahradník po ruce

14:10 - 14:55

34 minut již uběhlo
11 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Osudy dobrého vojáka Švejka

Osudy dobrého vojáka Švejka

Patricia Ja Lee

Lee Patricia Ja

Naposled navštívené:
Osudy dobrého vojáka Švejka

Osudy dobrého vojáka Švejka

Patricia Ja Lee

Lee Patricia Ja