reklama
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Kamaráde, kamaráde

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 67.3% (22 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
27.5.2009
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
5.5.2009
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
10.3.2010
REKBRIT
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
9.1.2010
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.4.2014
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
13.10.2007
cerfik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
20.4.2014
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
4.9.2009
stanko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
17.5.2008
Milicent
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
19.1.2018
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
12.6.2010
me22dec
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
17.3.2014
Anonnim
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
23.9.2013
Shadow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.8.2004
miratskyl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
22.1.2010
ally.o
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
23.9.2005
wrangler
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
25.1.2018
Zdenek13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
15.5.2009
xCindy
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.10.2007
Joy84
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
5.4.2018
sekkos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
29.10.2007
milan53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
16.11.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih49183minih49183Armin (2007) 
Armin n
minih6637minih6637Dokonalý džentlmen (1992) 
The Distinguished Gentleman n
minih27944minih27944Beowulf (1999) 
Beowulf n
minih50094minih50094Kentucky (1938) 
Kentucky n
minih3578minih3578Barbar a gejša (1958) 
n
minih3438minih3438Il segreto del dottore (1931) 
Il segreto del dottore n
minih4082minih4082Bílý Komanč (1969) 
n
minih3145minih3145Za tohle tě dostanu (1951) 
I'll Get You For This n
minih5735minih5735S.A.S. v San Salvadoru (1983) 
S.A.S. à San Salvador n
minih47927minih47927Ale je ženatý (1982) [TV hra] 
Ale je ženatý n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

67.3 %
7   - pataamat
6   - Agostino
6   - Kuvik
6   - REKBRIT
7   - melakara
6   - Faye
6   - cerfik
6   - R.RICKIE
4   - stanko
7   - Milicent
9   - oulisna
7   - me22dec
10 - Anonnim
6   - Shadow
8   - miratskyl
8   - ally.o
6   - wrangler
8   - Zdenek13
8   - xCindy
10 - Joy84

TV Program

ČT1 - Poloviční šance (1998)

21:45 - 23:34

103 minut již uběhlo
6 minut zbývá do konce

ČT2 - Řidič (1978)

22:45 - 00:15

43 minut již uběhlo
47 minut zbývá do konce

NOVA - Mafiánovi (2013)

22:20 - 00:30

68 minut již uběhlo
62 minut zbývá do konce

Prima - Nebezpečný náklad (2016)

21:35 - 23:35

113 minut již uběhlo
7 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 149662
Osobností: 631646
Fotografií: 571602
Plakátů: 271283
Obsahů a biografií: 137554

Poslední komentáře

Zlatí úhoři (1979)

Poetický film a soudruzi ho rádi vysílali

Zlatí úhoři
Se žlutou hvězdou soudruzi   problémy neměli. Dá se   říct, že je to film který   je svým vyzněním až   poetický, přestože se   odehrává v více >

Autor: jmenuji.se.libor | Hodnocení: 8 / 10

Pacific Rim - Útok na Zemi (2013...

Priemerný film. 60%

Pacific Rim - Útok na Zemi
Vizuálne efekty samozrejme   výborné, hudba tiež, akcie   je tu až moc. Herci slabší   a v polovici filmu to začína   riadne škrípať. Až tak že více >

Autor: ExpertRaptor | Hodnocení: 6 / 10

Star Wars: Poslední z Jediů (201...

Nastavovaná kaše...

Star Wars: Poslední z Jediů
Na druhou stranu, už jsem   jedl i výbornou nastavovanou   kaši.
Znovu musím   zopakovat, že tvrzení, že   Star Wars byly od počátku   více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 9 / 10

Bestie musí zemřít (2009)

no ..

Bestie musí zemřít
to snad ne! Naprostá snůška   nelogičností, jednoduchý   děj, dialogy o ničem. Jako   kdyby to natočil režisér v   pubertě se zálibou v krvi. A   Podle toho vypadal i dabing..   děs.

Autor: lion71 | Hodnocení: 2 / 10

Piraňa (2010)

Výborný film. 80%

Piraňa
Slušný horor s piraňami.   Celkom veľa akcie, veľa   veľmi veľa krvi, herci fajn.   Niektoré scény fakt nemuseli   byť. P.S.: Ako som spomínal více >

Autor: ExpertRaptor | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.173/0.131