ohodnotit

Julie

Miss Julie

Žánr:
Rok:
1999
Délka:
103 minut

Celkové hodnocení filmu Julie

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 70% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
23.6.2011
mat.ilda
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
6.12.2012
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
20.9.2010
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.4.2014
zepo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
19.3.2011
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
18.7.2010
respect
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.3.2019

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih24551minih24551Ztratila se Bílá paní (1937) 
n
minih10721minih10721Královna Kristýna (1933) 
Queen Christina n
minih62618minih62618Srdce v zajetí (1946) 
The Captive Heart n
minih16438minih16438Portrét dámy (1996) 
The Portrait of a Lady n
minih14545minih14545Nulová šance (1997) 
Road Ends n
minih38831minih38831Pád do ticha (2003) 
Touching the Void n
minih64235minih64235D'Annunzio (1985) 
D'Annunzio n
minih114218minih114218Sedm opuštěných (1974) 
Seven Alone n
minih9270minih9270Jak chutná smrt (1995) 
Jak chutná smrt n
minih45556minih45556Titanic - legenda pokračuje... (2001) 
Titanic: La leggenda continua... n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

70 % (7)
8   - curil
6   - mat.ilda
6   - satyr
7   - Kycky
8   - zepo
6   - rosta12
8   - respect
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 157175
Osobností: 646922
Fotografií: 601866
Plakátů: 287252
Obsahů a biografií: 144150

Poslední komentáře

Spider-Man: Daleko od domova (20...

Ztráta času

Spider-Man: Daleko od domova
Mému synovi, 11 let, se to   ještě líbilo, za rok uz by   to považoval trapné. Pro 12   plus je to výsměch a rád   bych zpet vstupné.

Autor: kejml1984 | Hodnocení: 1 / 10

MOST! (2019) [TV seriál]

MOST!
Pánové Kolečko a   Prušinovský zašli o další   krok dál v testování toho   co český divák vydrží a   je ochoten akceptovat. Chápu,   že více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 1 / 10

Avengers: Endgame (2019)

Avengers: Endgame
Film mě dojal a byla jsem z   něho unešená a nemůžu si   ho vynachválit, ale jediný,   co bych vytkla... Je dlouhý,   chápu to, ale ne každý   více >

Autor: Agisek | Hodnocení: 10 / 10

Sanitka 2 (2013) [TV seriál]

Sanitka 2
Tenhle ambiciózní projekt   předcházela velká reklama   ale nakonec se stal jen   kabinetní ukázkou toho, že   není radno vstupovat 2x do   více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 3 / 10

Ostrov naděje (2008)

Ostrov naděje
Do příběhu jsem se   nedokázal vcítit, připadá   mi značně vykonstruovaný.   Nezaznamenal jsem, jestli je   natočen podle nějakého   skutečného více >

Autor: curil | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2019, HyperMedia, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.35/0.321