Zari
ohodnotit

Jsem cyborg, ale to nevadí

Saibogujiman kwenchana

Další název:
I'm a Cyborg, But That's OK; 싸이보그지만 괜찮아
Žánr:
Rok:
2006
Délka:
105 minut

Obsah filmu Jsem cyborg, ale to nevadí

 
V době původního uvedení se sedmý celovečerní film Parka Chan-wooka setkal s negativními reakcemi, které ovšem vycházely pouze z neadekvátních očekávání fanoušků režisérovy trilogie o pomstě. Fantazijně hyperstylizovaná romantická komedie z prostředí psychiatrické léčebny ale nebyla jen potřebným rozmetáním škatulky, do níž Parka napěchovali zahraniční diváci. Příběh o křehké lásce dívky přesvědčené, že je kyborg, a mladíka věřícího, že dokáže druhým krást jejich vlastnosti a charaktery, režisér přetavil do rozverného vyprávění, kde se vzájemně prolínají subjektivní vidění světa jednotlivých pacientů ústavu. Tím vzniká fantaskní prostor,...
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

cerfik
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 16.6.2015
Můj třetí film od Chan-wook Parka a jsem opět   nadšen, vizuální stránka je přímo   strhující a Soo-jung Lim je v roli kyborga   opravdu k sežrání. Oproti "Old Boy" a   "Nebohá paní Pomsta" zde není   přítomno toliko násilí a bezútěšnosti a ani   toliko akce, ale je to tak mile vtipné   podobenství z prostředí blázince, že jsem se   do filmu od prvních chvil doslova zamiloval. Nic   podobného jsem dosud neviděl a je to prostě   boží.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Jsem cyborg, ale to nevadí (2006)Jsem cyborg, ale to nevadí (2006)Jsem cyborg, ale to nevadí (2006)Jsem cyborg, ale to nevadí (2006)
Reklama