Zari
ohodnotit

Jonesovi

The Joneses

Další název:
Jonesovci (SK); Jonesovi - Americký sen; Familie Jones - Zu perfekt, um wahr zu sein
Žánr:
Rok:
2009
Délka:
96 minut
„Co by řekli sousedé, kdyby věděli, že Jonesovi jsou jen zaměstnanci firmy, která dělá "tajný marketing".“
Popis / Obsah / Info k filmu Jonesovi
Jonesovi jsou dokonalá rodina, která se nedávno přistěhovala do luxusní čtvrti na předměstí. Jejich noví sousedé jsou jimi nadšeni a členové rodiny mezi ně hladce a přirozeně zapadnou. Jsou ztělesněním amerického snu - mají velký dům, drahá auta, s přáteli se setkávají v klubech, na golfových hřištích a u módních designerů. Jonesovi se zdají být nejstylovější rodinou ve své čtvrti. Jediný problém je, že vlastně nejsou rodina, ale zaměstnanci marketingové firmy. Všechno to, co jejich společnost právě potřebuje prodat, si oblečou, snědí nebo jinak použijí. V novém působišti se spřátelili se svými sousedy, Larrym a Summer. Jenže nic není takové, jak se zdá. Když se na Jonesovi podíváte blíže, začnete mít nepříjemný pocit, že něco zlověstného číhá pod povrchem. Až když musejí čelit nečekané katastrofě, ukáže se, kým ve skutečnosti jsou.

Zdroj: Nova


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Jonesovi
Jiskřící film ze současnosti se pyšní hereckými hvězdami jako jsou Demi Moore, David Duchovny či Amber Heard.
Jonesovi, kteří udávají trend, se zdají být nejstylovější rodinou ve své čtvrti. Ale ve skutečnosti mají tajný plán, který nečekaným způsobem ovlivní život jejich nejbližších přátel i sousedů. Jakmile se plány Jonesových rozběhnou, jsou jejich tajemství a lži odhaleny. A tak musejí sebrat odvahu a obrátit se na lidi, o kterých se domnívali, že jsou to poslední lidé na Zemi, kterým by důvěřovali – sami na sebe.
Magicbox DVD


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Jonesovi
Přátelská rodina se přestěhuje do luxusní čtvrti. Jonesesovi mají lepší vztahy a rodinné návyky, než kterákoli rodina ve městě. Jediný problém je, že oni vlastně nejsou rodina, ale zaměstnanci tajné marketingové organizace…

Absolutně dokonalá rodina se přestěhuje do luxusní čtvrti na předměstí. Jejich noví sousedé jsou jimi nadšeni a Jonesesovi mezi ně hladce a přirozeně zapadnou. Tedy do té doby, než je potká náhlá tragédie a oni musejí přehodnotit své životní priority. Steve (David Duchovny) a Kate Jones (Demi Moore) mají vše, co by si manželský pár jen mohl přát: jejich děti, Jenn (Amber Heard) a Mick (Ben Hollingsworth), jsou inteligentní a zároveň atraktivní, žijí v bohaté čtvrti a jejich krásný velký dům je plný prvotřídních věcí. Nedávno se Jonesesovi spřátelili se svými sousedy, Larrym (Gary Cole) a Summer (Glenne Headly). Jenže nic není takové jaké se zdá. Když se na Jonesesovi podíváte blíže, začnete mít nepříjemný pocit, že něco zlověstného číhá hned pod povrchem. Až když musejí čelit nečekané katastrofě, ukáže se, kým ve skutečnosti jsou.
HBO


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Jonesovi
Demi Mooreová a David Duchovny hrají jako zdánlivě dokonalý pár, který se společně s jejich stejně dokonalými teenagery Amber Heardovou (Zombieland (2009), Pineapple Express) a Benem Hollingsworthem (The Beautiful Life) přestěhují do bohaté uzavřené komunity. Jonesovi mají lepší věci a styl než kterákoli jiná rodina ve městě. Jediný problém je, že nejsou rodina - jsou to zaměstnanci organizace zabývající se tajným marketingem a ví, jak donutit všechny ostatní, aby chtěli to, co oni mají.


oficiální text distributora

Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Gerardo Rinaldi

Rinaldi Gerardo

Radomil Čech

Čech Radomil

Porgy a Bess

Porgy a Bess
Porgy a Bess

Naposled navštívené:
Gerardo Rinaldi

Rinaldi Gerardo

Radomil Čech

Čech Radomil

Porgy a Bess

Porgy a Bess
Porgy a Bess