reklama
 
ohodnotit

Jiný vzduch

Žánr:
Rok:
1939
Délka:
83 minut
Premiéra v ČR:
13.10.1939
„Příběh několika lidí z uměleckého prostředí, kteří hledají své štěstí“

Celkové hodnocení filmu Jiný vzduch

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 64.4% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
argenson
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
12.10.2008
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
9.7.2016
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
26.9.2006
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
12.7.2016
nick4
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
17.4.2007
JanBlub
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
7.6.2015
pepe.cerny
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.6.2010
marketastudnickova
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
4.7.2011
Marthos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
18.1.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih126143minih126143Život je život (2015) 
Život je život n
minih10239minih10239Kingpin (1996) 
Kingpin n
minih18705minih18705Severní přístav (1954) 
Severní přístav n
minih113819minih113819Hrozící konec světa (2013) [TV film] 
End of the World n
minih38743minih38743Zázraky se dějí (1974) 
I miracoli accadono ancora n
minih115336minih115336Soudce (2014) [2k digital] 
The Judge n
minih52252minih52252Shrek: Zvonec a konec (2010) 
Shrek Forever After n
minih47927minih47927Ale je ženatý (1982) [TV hra] 
Ale je ženatý n
minih40327minih40327Nebezpečný vlak (1999) [TV film] 
Final Run n
minih25927minih25927Cesta ženy (1974) 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

64.4 %
4   - argenson
6   - curil
7   - clara.bow
6   - melakara
7   - nick4
6   - JanBlub
7   - pepe.cerny
8   - marketastu
7   - Marthos

TV Program

ČT1 - Pošta pro tebe (2005) [TV pořa...

17:25 - 18:25

9 minut již uběhlo
51 minut zbývá do konce

ČT2 - Hrobka faraóna

16:55 - 17:50

39 minut již uběhlo
16 minut zbývá do konce

NOVA - Příště budeme chytřejší, staro...

16:15 - 18:05

79 minut již uběhlo
31 minut zbývá do konce

Prima - Sněženky a machři (1982)

16:10 - 18:00

84 minut již uběhlo
26 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 149570
Osobností: 631357
Fotografií: 571300
Plakátů: 271061
Obsahů a biografií: 137481

Poslední komentáře

To (2017)

Výborný film. 80%

To
Remake filmu sa oveľa viacej   vydaril ako prvé spracovanie   filmu z Pennywiseom. Lepší   herci, oveľa lepšia maska   Pennywisea a lepšia   více >

Autor: ExpertRaptor | Hodnocení: 8 / 10

Mr. Church (2016)

Mr. Church
Nostalgické rodinné drama s   Eddie Murphym v hlavní roli.   Musím říct, že mě mile   překvapil. Murphy předvedl   nevídaný výkon hodný jeho   více >

Autor: Peykka | Hodnocení: 7 / 10

Jason vs. Sadako (2003)

Výborný film. 70%

Jason vs. Sadako
Keď som si to prvý krát   pozrel povedal som si: ''Čo   to je ale za blbosť?!'', ale   keď som si pozrel žánre k   filmu, tak som to začal brať více >

Autor: ExpertRaptor | Hodnocení: 7 / 10

Vymítač ďábla (1973)

Výborný film. 70%

Vymítač ďábla
Páčilo sa mi to, ale skvor   ako Thriller nie Horror. Na to   ako píšu skoro všetci aké   je to strašidelné tak som   čakal že sa budem aj báť více >

Autor: ExpertRaptor | Hodnocení: 7 / 10

Vše o orgasmu (2004)

Nejsem

Vše o orgasmu
zarytý fanoušek francouzské   komedie,aby se mi   líbila,musí být fakt   dobrá,což tahle   nebyla.Děj,scény,příběh o   ničem,zmatené,nepřehledné.   ..Herecké výkony také moc   nic.

Autor: Máša13 | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.292/0.252