reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 26.2.2017 a svátek má Dorota. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Jindřich V.

Henrich V

Další název:
Henry V
Žánr:
Rok:
1944
Délka:
137 minut

Celkové hodnocení filmu Jindřich V.

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 76.4% (11 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
13.5.2011
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
27.1.2009
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
1.8.2006
gabikazavacka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
27.3.2011
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
20.5.2009
mia
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
5.11.2007
Lienocka22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.2.2008
sussy
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
31.7.2005
kopiha
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
14.2.2011
Palat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
23.10.2006
elovin
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
24.10.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih60402minih60402Cizí hlas (1949) 
Čužoj golos n
minih69914minih69914Tři mušketýři (2011) 
The Three Musketeers n
minih24395minih24395Život a neobyčejná dobrodružství vojáka Ivana Čonkina (1993) 
Život a neobyčejná dobrodružství vojáka Ivana Čonkina n
minih17819minih17819Revoluční rok 1848 (1949) 
n
minih12296minih12296Měsíc u jezera (1995) 
A Month by the Lake n
minih70758minih70758Nájemní zabijáci (2011) 
Assassination Games n
minih38780minih38780Z očí do očí (2005) 
Man to Man n
minih44672minih44672Moje borůvkové noci (2007) 
My Blueberry Nights n
minih43753minih43753Měsíc v ohrožení (2006) [TV film] 
Earthstorm n
minih28691minih28691Operace Pacifik (1951) 
Operation Pacific n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

76.4 %
9   - Erkul
9   - curil
8   - clara.bow
7   - gabikazava
9   - pataamat
9   - mia
8   - Lienocka22
7   - sussy
1   - kopiha
8   - Palat
9   - elovin
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141614
Osobností: 606609
Fotografií: 526613
Plakátů: 253979
Obsahů a biografií: 130311

Poslední komentáře

O pasáčkovi a labutích princezná...

O pasáčkovi a labutích princeznách
Skromná pohádka jak   množstvím herců tak efekty   i kostýmy,ale na délku té   pohádky se na to nechalo   podívat.

Autor: PORTER | Hodnocení: 4 / 10

Prometheus (2012)

Prometheus alias zbytečný

Prometheus
Pokud patří některý   snímek do škatulky   "zbytečný" pak je to   Prometheus.Tedy pokud se   náhodou Ridley Scott   nevtělil do role   více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 3 / 10

Kojak: Květiny pro Mattyho (1990...

Kojak: Květiny pro Mattyho
Jeden z lepších dílů z   Kojaků z 90.let,krimi   zápletka povedená a docela   napínavá řešení dvou   případů a navíc jsou v tom   zkorumpovaní více >

Autor: PORTER | Hodnocení: 6 / 10

The Awakening (2011)

Procitnutí

The Awakening
Británie po I. světové   válce je zemí, kde je nejen   plno žalu ale i podvodníků   na tomto se snažících   vydělat. Florance je mladá   více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 5 / 10

100 žhavých tygřic (2002)

100 žhavých tygřic
Vydržela jsem asi tak   patnáct minut...ztráta   času, takže jsem asi   podváděla, když jsem tento   paskvil dala do zhlédnutých.

Autor: collen | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.534/0.513